Derült égből apa

Bakancslistához adom
Soltero con hijas
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói filmsorozat, 60 perc, 2019

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Sofia 8. születésnapjára készül a Paz család, a kislány legjobban várt vendége pedig a nagybácsi, Nico. Nico felhőtlen agglegényéletet él, ezért a családot háttérbe szorítja. Victoria épp a lánybúcsújára készül, de a nap folyamán többször is összetűzésbe keveredik Nico-val. A Paz család anyagi gondokkal küzd, miközben a szülők autóbalesetet szenvednek...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kriptonyt aug. 23. 14:43:26
Új telenovella a Derült égből apa után. Viharos szívek mexikói, 93 részes és kedvenc színészem, David Zepeda a főszereplő.
kriptonyt aug. 04. 09:53:52
Szeptember 16-án vége. Vajon mi lesz helyette?
kriptonyt júl. 25. 23:05:24 Előzmény A saját filmem főhőse vag
Kicsit késve, de köszönöm.
ccaty júl. 20. 16:24:51
Ízlések és pofonok... Személy szerint pánikrohamot kapok ettől a sorozattól. Szerencsére csak a nagykövet lánya sorozathoz araszolgatva látok belőle pillanatokat. Mintha a csatorna az összes öreg(edő) színészét ide mozgósította volna. Elszomorító látni, olyanokat, akik nem szépen öregednek, és nem a megfelelő karakter-szerepet kapják, vagy nem jó a sminkes. Amúgy is csalódás, amikor szembesülünk a kegyetlen, valósággal a múlandó idővel. Szerződtethetnének fiatalabbakat is. A főszereplőnek már a 15-20 évvel ezelőtti (Menekülés a mit tudom én hová...) sorozatban is nagyon kiélt feje volt. Ezen a sorozaton egy plasztikai sebész jól megszedhette magát.
10/10
offtopic
A saját filmem főhőse vag jún. 30. 18:11:08 10/10 Előzmény kriptonyt
Emilio Osorio - La Playita
https://www.youtube.com/watch?v=QaoehGucW6U
kriptonyt jún. 07. 15:30:00
Mi az a jó szàm ami a sorozatban szól? Tudja valaki?
kriptonyt máj. 17. 13:07:46 Előzmény A saját filmem főhőse vag
Teljesen egyetértek, nekem is tetszik a sorozat. Gabriel Soto-t szeretem, több telenovellában láttam már.
10/10
A saját filmem főhőse vag máj. 14. 23:01:25 10/10
Nekem az első 10 rész alapján tetszik a sorozat. Nyilván nem akarja megváltani a világot, de könnyeden, humorral fűszerezve szórakoztat. A gyönyörű tengerparti bevágások, és az ételekről készült kameraképek lehetővé teszik, hogy bepillantást nyerhessünk Acapulco mindennapjaiba, az ott honos gasztronómiába. Ugyancsak figyelemreméltó, hogy míg egyes alkotások esetében tipikus vonás a végletek, a nagyon gazdagok kontra nagyon szegények ábrázolása, itt kiderül az is, hogy

pl. a del Paso család esetébena külsőre jómódúnak látszó, magasabb beosztásban dolgozó emberek is hitelre vesznek dolgokat, és bizony nem feltétlenül élnek jobban. Ettől valósághűbb a telenovella. Akik annak idején rajongtak a Szeretők és riválisok című szappanoperáért, azok itt újra láthatnak pár kedvencet egy csokorban, Gabriel Soto mellett Mayrin Villanueva-t, illetve René Stricklert.

Személy szerint nézem tovább, érdekel, miként alakul a lányok és nagybátyjuk sorsa. :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu