Dobd be magad!

Bakancslistához adom
Just Roll With It
amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2019

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A sorozat improvizációs komédia és a tradicionális családi szituációs komédia ötvözete. A forgatás során résztvevő közönség szavazással döntött a kulcsfontosságú jelenetek irányáról, miközben a színészek a színfalak mögött álltak - teljesen tudatlanul, hogy mi történik majd. Ez a különleges sorozat a frissen összeállt Bennett-Blatt család életéről szól, a tizenéves Blair és Owen, valamint szórakoztató szüleik, Rachel és Byron mindennapi családi életét ismerhetjük meg. Hogy miért különleges ez a sorozat? A szereplők és a közönség számára is ismeretlen, előre nem látható időközönként hirtelen megáll a forgatás. Ekkor a színészeknek kulisszák mögött kell várniuk hogy a stúdió közönsége megszavazza, milyen irányban folytatódjon a cselekmény.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Owen Blatt
Blair Bennett
Rachel Bennett
Byron Blatt
DJ Lela B.

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Gábor2003 2020 szept. 09. - 19:49:39 6/10
Hát mit mondhatnék ez a sorozat mintha egy kvízshow lett belőle egy vígjátékban? Nyereményjáték is lehethne ebből hasonló mint a Spongya Tudort. Gyakran nézem a Disney-t, de nekem új részként nézhető széria.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu