Doktor zsiványok

Bakancslistához adom
Plunkett & Macleane
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol kalandfilm, 97 perc, 1999

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Anglia az XVIII. század közepén. Will Plunkett, az alacsony sorból származú útonálló nem válogat a zsákmány között. Rá is fizet erre, ám minden rosszban van valami jó. A balul sikerült útonállás után találkozik James Macleane kapitánnyal. A jobb sorsra érdemes úriember imádja a szép ruhákat, a nőket, és a szerencsejátékot. Kár, hogy nincs szerencséje! Adóssága annál több. Plunkett felajánlja, hogy társuljanak. Ő hajlandó kiöltöztetni és pénzelni Macleane-t, aki így az úri körökbe bejutva kideríti, kit érdemes kirabolni. Az üzlet remekül megy, ám James beleszeret egyik áldozatába.
Forgalmazó: Budapest Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Figulus 2009 febr. 09. - 21:53:37 Előzmény Piktor
Szerintem a "Doktor Zsivágó"-t akarta imitálni a címadó, bár ha ez igaz, akkor a próbálkozása még szánalmasabb. (Merthogy semmi köze a kettõnek ugyebár, de óhatatlanul van áthallása.)
Piktor 2009 febr. 01. - 22:30:38 Előzmény Newcastle United
Jó lenne, ha végre névvel és arccal vállalná "tetteit" az, aki ezeket a magyar címeket kitalálja. Elbeszélgetnék vele...
Newcastle United 2007 jan. 26. - 12:14:22
Már régen láttam, a zenére nem is emlékszem. Egyébként asszem az újkorban játszódik, de ez lényegtelen, mert akkor sem volt még techno.:) Azok a régi szép idõk...:)
A színészek azért jók benne, a film is egy jó közepes kalandmozi. A magyar cím viszont ismét pocsék.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu