Doku-line

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar dokumentumfilm

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A vasárnap délutánonként látható Dokuline szerkesztői - Sívó Júlia és Surányi Z. András, maguk is ismert dokumentumfilmesek - a hazai kortárs dokumentumfilm termés legjavával ismertetik meg a nézőket. A "mindennapok mozija" egyedülálló vállalkozás a hazai televíziózásban.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Margo Hriczu 2018 máj. 12. - 16:27:48 1/10
Újra meg kell kérdezni. hányadszor vetítik ezt a propaganda filmet az ózdi vízosztásról , amit Ivány lelkész úr szervezett. Tudjuk hogy a lelkész úr szíve csücske a cigány populáció. A Fix tv ezt a Dokuline szerkesztői azt ígérték hogy új és újabb dokumentum filmet mutatnak be!! Mégis állandóan az Iványi lelkész ózdi vízosztását mutatják már 20x. Miért ? ?A magyar nyomorgó családok nem érdemlik meg, hogy a figyelem rájuk is irányuljon ???
1/10
Margo Hriczu 2018 máj. 04. - 08:27:59 1/10
Már vagy 20-szor vetítik le Iványi Gábor lelkész és az ózdi cigány telepen történő vízelzárást, ill csökkentését !! A Fix tv pénzt kap Iványitól, hogy reklámozza a cigány pátyolgatását, mert csak ezt a parazita réteget segíti. A magyar nyomorgókról, szegénységről Iványi lelkész valahogy elfelejt tájékoztatni, filmet készíteni ! É már ilyen dokufilmet szeretnék látni, nem az örökös cigánysajnáltató filmet! De a bűnözésből élő cigány maffiózó klánokról is épületes filmet is készítetthetne Iványi úr.
10/10
chaplin 2016 jún. 04. - 20:31:34 10/10
Mikor van új adás, mikor ismétlés?

Nem sikerül rájönnöm, hiába rögzítem az adásokat...!

Ha valaki rájött, kérem írjon!