Film

Donald Trump: az ingatlanmogul és médiakirály /Trump Unauthorized/

magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma, 84 perc, 2005 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?
Csak a nevéhez fűződő jogokból évente mintegy 280 millió dolláros bevétele származik a világhírű amerikai üzletembernek. A milliárdos a neve emellett az ingei és a nyakkendői révén is ismert. De elneveztek róla egyetemet, vodkát és palackozott vizet is. Ha valakinek még ez sem lenne elég, még csengőhangot is vásárolhat magának a hangjával. A történet a milliárdos önéletrajzán alapul, életének fontosabb állomásait eleveníti fel: üzleti kapcsolatainak alakulását, házasságát a modell Ivanával.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Donald Trump
Ivana Trump
Marla Maples
Robert Trump
Fred Trump
Karen Dalton

Linkek:

Vélemény:


április 2. 18:53
Vajon ilyen sokan ismerik Trump urat? Huhogók mindig voltak és lesznek. Csak azt nem tudom, hogy ez a huhogók vagy a huhogtatók véleménye.

január 26. 12:27
És mint mostanra kiderült, sajnos, minden lehetséges... Amerikának kemény négy év lesz, csak reménykedhetünk, hogy hozzánk nem jut el a hulláma.

2016. január 29. 09:26
Ma különösen érdekes a film. Kiráz a hideg a gondolattól, hogy egy ilyen betegesen és gátlástalanul hazudozó, önimádó szélhámos egyáltalán szóba jön elnökjelöltként az USA-ban. Persze: a saját házunk táján is lenne mit söprögetni.

Összes hozzászólás