Film

Dr. Csont /Bones/

magyarul beszélő, amerikai krimisorozat, 60 perc, 2005 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

1338 szavazatból
Szerinted?
Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 12. 22:54
A régi évadokat nézve érdekes dolgot vettem észre.
5. évad, 2. rész.
Amikor Mandy megmutatja a szakítós képet, Dorrit a bal tenyerét mutatja, az óra a bal kezén van, és az árnyéka a falon is a bal oldalán.
Amikor Angela elemzi a laborban a képet, Dorrit a jobb tenyerét mutatja, az óra a jobb kezén van és az árnyéka is a jobb oldalán van.
Kb. 10 másodperccel később ismét a bal oldalon látható minden.
27:49-től.
Egyébként az IMDB honlapján sok érdekesség van minden évadról, epizódonként lebontva. tények, hibák, utalások más sorozatokra, filmekre.

augusztus 5. 00:44
Téli estékre nekem tökéletes. :-)


Összes hozzászólás