Dr. Dolittle: Millió dolláros szőrmókok

Bakancslistához adom
Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai vígjáték, 90 perc, 2009

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Maya Dolittle (Kayla Pratt) lemond az álmáról, és ahelyett, hogy állatorvos lenne, Los Angelesbe utazik. A kutyájával, Luckyval közösen egy állatokról szóló talkshow házigazdája lesz, amit a híres örökösnővel, Tiffany Monacóval (Tegan Moss) együtt vezetnek. Ám Lucky hamarosan beleszeret egy fajtiszta agárba, Maya pedig megunja Tiffany ostoba ötleteit az állatok megsegítésével kapcsolatban. Amikor Maya keserűen arra következtetésre jut, hogy örökre beskatulyázta magát Hollywoodban, Lucky és barátnője, no meg a barátaik akcióba lépnek, hogy megmentsék a lányt.

Stáblista:

Szereplők

Maya Dolittle
Brandon Turner
Tiffany Monaco
Rick Beverly

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
zsikla.zoltan 2010 júl. 22. - 15:53:08
EZT A VÉLEMÉNYT NAGYON ÕSZINTÉN ÍROM!! Az 1.rész az nagyon jó,a 2.rész hát izé kicsit gyenge de jó film csak az 1-et ritkábban látom,a 3.részt még nem láttam szerintem nagyon béna film jobban illene rá ez a cím:M.r.s D.R.Dolittle,a 4.rész biztos 1 csõdtömeg ez a cím jobban illene rá:M.r.s D.r.Dolittle2,nem sokat várok az 5.résztõl!
zs9302 2010 jún. 19. - 21:51:21
Ez már csak minél több bõr lehúzása egy jó filmnek. Ezt, a 4. részt tavaly csinálták dvd-re. Én csak annak ajánlom, aki nem látta az elsõ részeket (1-2.), mert ezt ugyan meg lehet még nézni, de ne folytassák tovább.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu