Drága tanulópénz

Bakancslistához adom
Her Costly Affair
amerikai thriller, 96 perc, 1996

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Amikor a főiskolai professzor dr. Diane Weston (Bonnie Bedelia) megszakítja az egyik diákkal folytatott kapcsolatát, a buja románc rémisztő rémálommá válik. Diane attól fél, hogy udvarlójának megszállottsága halálos kimenetelű lehet, ha az lányával Tess-szel (Gina Philips) kezd randevúzni.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
jeffero 2010 nov. 25. - 16:10:58 Előzmény ccaty
Én szeretem az ismétléseket, így legalább ami jó film, arról biztosan nem maradok le, szemben az országos földfelszíni sugárzású csatornákkal, mint pl. TV2, RTL, ahol gyakran jó sokat kell várni míg valami újra mûsorba kerül, ha egyeltalán megteszik, mert a jó filmeket mindig a kevésbé nézett idõsávban adják, 11-12 óra körül vagy késõ éjjel.

A másik érv az ismétlõs mozicsatornák mellett az, hogy mindig lesz olyan, aki újként látja a filmeket, most én is ilyen helyzetben vagyok: november 15-én köttettem be a Digi mûholdas tévét, és így nagyon örülök a Movies24-nek, sok film tetszik róla és a legtöbbet most látom elõször, eddig a kábeltévén sajnos nem volt meg ez a csatorna. Anno imádtam a Hallmark-ot is, és tök jó, hogy vasárnap esténként az utóbbi 2-3 év ottani premierjeibõl ismételget a Movies24. De a Zone Romantica-n is lehet szinte minden héten látni egy vagy több Hallmark filmet.
ccaty 2010 szept. 23. - 12:28:37
A mûsorok közt böngészve látom, hogy ismét megismétlik ezt a filmet a movies24 csatornán.

Úgy döntöttem, hogy ezt az adót jó ideig nem fogom nézni, s így van ez már elég régóta, hátha addig összegyûjtögetnek pár új, eddig még nem sugárzott, filmet. Már a könyökömön jön ki ez a sok ismétlés, de nem változott itt semmi.
4/10
sültkrumpli 2010 júl. 30. - 12:19:40 4/10
Idõpocsékolás.