Dubai álmok

Bakancslistához adom
City of Life
emirátusokbeli romantikus dráma, 119 perc, 2009

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Dubai, az Egyesült Arab Emírségek fővárosa nyüzsgő, sokszínű város, a különböző kultúrák olvasztótégelye. Három ember, három sors keresztezi egymást a forgatagban. Egyikük Faisal, egy helybéli, fiatal, kiváltságos arab férfi. A másik egy kiábrándult indiai bevándorló, Basu, aki taxisofőrként dolgozik, és nagyon hasonlít az egyik bollywoodi sztárra. A harmadik pedig egy egykori, román balett-táncosnő, Natalia, aki légiutas-kísérő, és a szerelmet keresi. Történetük hétköznapi, nagyvárosi dráma, amelyben minden egyes lépés, véletlen esemény visszavonhatatlan hatással lesz az életükre.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
radovan71 2012 máj. 23. - 13:43:51 Előzmény fizsu
Kimondottan jó film.Különleges ízei vannak,nagyon szerethetõ a történet,és a színészek is remekelnek.,sõt meglepetésemre Nathalie Dorman is játszik benne ,ismét egy igencsak ellentmondásos nõalakot.
fizsu 2012 máj. 14. - 12:37:04 Előzmény NADALFAN
Tegnap próbáltam. Nincs felirat :((
T-HOME sat...
9/10
NADALFAN 2011 szept. 01. - 19:05:26 9/10
meglepõen profin megcsinált film, ütközések stílusban ,petsze az arab jellegzetességekkkel tûzdelve.igaz kicsit idegesítõ is milyen gazdagság jellemzi dubait. de az árnyoldal is megjelenik a bevándorló vendégmunkások kiszolgáltatottságaival.