Dühöngő halál

Bakancslistához adom
Deadly Impact
amerikai akcióthriller, 96 perc, 2009

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Fegyverdörgéstől hangos, hátborzongató akció-thriller, a fôszerepet a kiváló Sean Patrick Flanery és Joe Pantoliano játssza. A keményfejű zsaru, Thomas Armstrong élete tönkremegy, amikor egy ravasz sorozatgyilkos őt és a családját is kiszemeli magának. Évek múltán a fenevad visszatér, és macska-egér játékba kezd egykori áldozatával, ám ezúttal a tét a korábbinál is nagyobb: egy egész várost fenyeget. Miközben Armstrong halálos versenyt fut az idővel, a zseniális őrült mindig egy lépéssel előtte jár. Az óra ketyeg, a szálak egyre kuszábbak, és a zsaru talán már képtelen lesz lecsapni a robbantási specialistára. Az pedig nagyon sok ártatlan életbe kerülhet.

Stáblista:

Szereplők

David Kaplow
Red Tie
Julie Mulligan
Carmen Serano

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Owl 2016 jan. 29. - 01:04:09 7/10
A történet szerintem elég jó volt, egy kis csiszolás kellett volna még. A rosszfiú kellõképp pszichopata alkat, a jófiú elég jó. Az FBI csaj is rendben lett volna, ha nem sminkelik transzvesztitává. Ez viszont sokat levont az élvezeti értékébõl.
SPOILER Persze hibák is akadtak, pl. egy gyanúsítotthoz nem megy ki senki egyedül - pláne nyomozást vezetõ személy -, mikor a rendõrök a legegyszerûbb esethez is párosával járnak. Összességében egy pörgõs alkotás némi klisékkel fûszerezve. De melyik film tud újat adni, amiben golyók repkednek?
4/10
grebel 2011 febr. 21. - 07:30:02 4/10
Ez annyira gagyi és sablonos volt, hogy csodálkoztam rajta hogy a készítõi adtak neki saját címet. A történet egy számítógépjáték összekötõ jeleneteinek szinvonalán mozgott.