Dühöngő száguldás

Bakancslistához adom
A Friday Night Date
kanadai-amerikai akciófilm, 93 perc, 2000

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Casper Van Dien, a Csillagközi invázió sztárja alakítja Jim Travist, aki egy csoporttársának, Sonia Walkernek segít elmenekülni erőszakos barátja, Bo (Joseph Griffin) elől.

Mialatt Jim hazafelé viszi Soniát, és kikerül egy gödröt, véletlenül nekikoccan egy kamionnak. De a kamionsofőr ezután le akarja őket szorítani az útról. A bosszúvágyó sofőr a nyomukban van, és folyamatosan próbálja őket áthajtani a szembejövő forgalmi sávba. Jim és Sonia kitérnek a kamion szorítása elől, de néhány kocsi nem ilyen szerencsés.

Sikerül eljutniuk a rendőrségre, ahol felajánlják a segítségüket. Nincs más választási lehetőségük, folytatniuk kell útjukat. A kamion ismét üldözőbe veszi őket, de halálosabban. A tetőpontban az üldöző felismerhetővé válik: Sonia exbarátja, Bo és focista haverjai.
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
zs9302 2012 jún. 09. - 13:36:16 3/10
Nem jó! A magyar kiadásban 4:3-ra croppolva évezhetjük a filmet. A filmet nézve eszembe jutott olyan dolog, mennyi is költhettek erre, és hát 22 millió kanadai dollár bizony nagy nem kevés pénz.
A forgatókönyv egy az egyben rossz! Bárki különbet ír! Egyetlen pozitívum, hogy viszonylag hamar az események közepébe csöppenünk, de itt ez sem hozta a kívánt hatást. Gyakorlatilag teljesen kiszámítható ki az üldözõ, mi az oka, és mi lesz a vége. Az "akció" és az autósüldözéses jelenetek egyébként rendben voltak, az elején szimpatikus csaj, borzalmasan idegesítõvé vált, én biztos kihajítottam volna a kocsiból 20 perc után, ha azt csinálná, amit ebben a filmben. Az IMDb 2.9-es értékelésén sem csodálkozom. Azért egyszer biztosan megnézhetõ.
1/10
georgia57 2008 szept. 20. - 23:54:44 1/10
ja és nem gödröt kerül ki,nem megy neki a másik nak ,ami nem kamion hanem terepjáró,stb..különben jó a tartalom
1/10
georgia57 2008 szept. 20. - 23:53:11 1/10
ebben a témakörben sok jó film született---na ez nem az nálam 10/0 annyira rossz hogy nem is tudom mit mondjak,egyetemistának álcázott prosti hol azt mondja a srácnak hogy gyorsabban,ha meg gyorsabban akkor sikoltozik de ugy mintha egy másik 18 éven felülieknek szóló filmben lennénk,ja ez autósüldözés cimén megy,tragédia:((((((
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu