Duna színpad

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A havonta egyszer jelentkező műsorban Turczi István (költő, író, műfordító) beszélget a magyar művészeti élet ismert szereplőivel, valamint olyan fiatalokkal, akikre érdemes odafigyelni. A talk show-k népszerű világában egy közös beszélgetésre invitálja az irodalmi élet szereplői mellett a társművészetek alkotóit, hogy együtt gondolkodjanak tágabb környezetük történéseiről.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Pünkösdi Kató 2011 okt. 24. - 21:44:22
Nagyon rossz a mûsor címe, ettõl függetlenül nagyon tetszett a mûsor, sajnos lemaradtam az elõzõ részekrõl, véletlenül vettem észre az újságban. Tetszik a beszélgetõs része, a dalok, örülök, hogy láttam.
issti1 2010 febr. 07. - 21:27:43 Előzmény frici53
Ezt mondod te, meg még mondjátok néhányan: de ettõl még ez korántsem jelenti azt, hogy e kinyilatkoztatás - nagy publicitása, "hangos volta" okán- akárcsak köszönõviszonyban is lenne az objektiv valósággal.

Szerintetek Magyaro. az ezredfordulóra a világ(egyik) legidegenellenesebb és intoleránsabb(jól idézem?) országa. Pont.
Ezzel szemben a valóság: nos hát ez persze merõben más -dehát jól tudom, vannak, akiket e jelentéktelen mellékkörülmények nem befolyásolnak.. ;o)
frici53 2010 jan. 31. - 16:19:15 Előzmény pamgyuri47
Igazad van, én is sajnálom, viszont nyugodtabban veszem fel a párhuzamosan menõ Svejket. Az elsõ rész csudajó volt, nem utolsó sorban a magyar szinkronnak köszönhetõen. Persze, ehhez kellene ismerni, és fõleg érteni az eredeti hangot. Ami sajnos nekem nem adatott meg.
frici53 2010 jan. 31. - 16:15:00 Előzmény issti1
Igazad van, ciki.
Csak hát, ha nem is az elsõk, de másodikok, harmadikok biztos voltunk.
És ez a ciki.
offtopic
issti1 2010 jan. 24. - 19:43:30
Ezt a buta, önbecstelenitõ kinyilatkoztatást: .."lett Mo. Európa legidegenellenesebb országa az ezredfordulóra" -csak igy, per megingathatatlan kinyilatkoztatásként..
Errõl /mármint a kinyilatkoztatásról/az az állat jut eszembe, amely a saját fészkébe csinál - bár mig az talán csak szimplán gusztustalan: ez azon túl, hogy oltári hazugság ,több annál -ÉRTELMETLEN, értelmezhetetlen ökörség!
Kérdem én: kinek pattan ki ilyesmi az agyából?! ..s mindez a "nemzet televiziójában?!" ..khmmm..kicsikét nem ciki?!
DE, NAGYON!(-mondja a görög drámából megismerhetett kórus..)

Mellesleg juteszembe: cim alapján én is szinházi közvetitésben reménykedtem..hát ez nem jött be ;o(
pamgyuri47 2009 dec. 20. - 19:59:03
"Duna szipad"! Rossz a cim. Biztam benne hogy szinházi elõadást jelent. Csalódtam. Igy nem nézem meg, bár várhatóan a résztvevõk eljátszanak valami "elvárható" szerepet. Ez viszont nem érdekel.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu