Eastwicki boszorkák

Bakancslistához adom
Eastwick
amerikai kalandfilmsorozat, 60 perc, 2009

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A New Englandben fekvő Eastwickről azt tartják, hogy valamikor régen boszorkányok lakták. Mikor három varázsos erővel bíró nő egyszerre kívánja, hogy valami változás történjen az életükben, hirtelen egymásra találnak. Roxie, a szobrász (Rebecca Romijn), Joanna, az újságíró (Lindsay Price) és Kat, az orvos (Jaime Ray Newman) barátnők lesznek. Boldogságukat egy arcátlanul magabiztos, ám mégis ellenállhatatlan és dúsgazdag férfi, Darryl Van Horne (Paul Gross) bolygatja meg. Darryl megjelenése után a három barátnőnek nyomban a feje tetejére áll az élete. Roxie álmai valóra válnak, Joanna képes lesz pusztán a tekintetével irányítani a férfiakat, Kat pedig a természet erejét tudja befolyásolni.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
akh 2014 jan. 22. - 19:27:51 Előzmény isobel88
Azért nincs folytatása mert gyatra volt a nézettsége. Sajnos sok sorozat jár így. :(
5/10
nikato 2013 júl. 20. - 09:13:01 5/10
Jobbnak hittem ezt a sorozatot! De sajnos harmat gyenge!
9/10
isobel88 2012 aug. 01. - 14:37:21 9/10
Nem nagy elvárásokkal ültem le megnézni ezt a sorozatot. Mikor elkezdõdött pár éve, néztem belõle két részt, de akkor nem tetszett, ezért abbahagytam. Mostanában azonban volt egy kis szabadidõm, ezért úgy döntöttem, hogy újra nekiugrok. És nem bántam meg. Nekem nagyon tetszett, bár eléggé elrontották azzal, hogy nincs folytatás, így az utolsó rész elég gáz. De a karakterek és a színészek nagyon jók. Nekem fõleg Kat és Darryl figurája tetszett :)
Õszintén szólva nem értem, miért nm készítettek folytatást... Szerintem nagyon ígéretes sorozat, sok érdekes és izgalmas szállal, amibõl sok mindent ki lehetett volna hozni.
5/10
zs9302 2011 márc. 26. - 20:08:40 5/10
Ez a sorozat elég gyenge. A fõszereplõk, a karakterek azok, ami miatt el lehet jutni valameddig a nézésében. Amikor varázslós született feleségeket mondtak, akkor már tudni lehetett, hogy nem lesz olyan mint a Bûbájos boszorkák (sokan csak amiatt nézték ezt) de sajnos ebbe a misztikum, a varázslat igen a háttérbe szorult, és elég nevetséges is (a CGI-rõl se essen szó rögtön a nyitórészben). Még egy született feleségek meg nem kell.
Persze mondani lehet, hogy nem nekem gyártották a sorozatot, de ez akkor sem jó. Nemhiába élt 'csak' 13 részt.