Éden Hotel

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott reality show, 50 perc, 2011

Értékelés:

342 szavazatból
Szerinted?

Az Éden Hotel egy gyönyörű szálloda a Karib-tenger partján, ahol a vendégek egzotikus körülmények között, a szórakozás és a luxus élvezete mellett harcba szállnak a játék többmillió forintos fődíjáért. A lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be, akiknek célja nem más, minthogy minél előbb pár találjanak. A dolguk kezdetben egyszerű lesz, az élet azonban nem áll meg, állandóan újabb vendégek érkeznek közéjük, akik szintén nem akarnak mást, mint párra lelni és bent maradni a játékban. A szabály egyszerű, aki egyedül marad, az kiesik. Ebben a műsorban nem a nézők döntik el, hogy kinek mi lesz a sorsa, hanem a napi történések, a konfliktusok alakítják a végkifejletet. A hotel játékosai taktikáznak, szövetkeznek és befolyásolják, hogy ki maradhat és kinek kell mennie. Döntéseik persze nem várt következményekkel is járhatnak. Ez nem egy átlagos reality, hanem szinte már szappanopera, amelyben nem elég, ha valaki jól néz ki vagy szórakoztató, a fejét is használnia kell. Ez egy igazi stratégiai játék és éppen ebben különbözik az eddig látott műsoroktól. A játékosok döntéseibe az ész és a szív mellett az élet is beleszól majd, hiszen az Éden Hotelben bármi megtörténhet! A győztes pár a játék végén akár 25 millió forintos fődíjjal térhet haza. Gyönyörű lányok és vonzó fiúk, buli, romantika, barátság, könnyek, konfliktusok és intrika? Éden Hotel Horváth Évával a Viasat3 képernyőjén!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Véleményem 2015 febr. 24. - 20:58:55
Hurrá. Egyétek. Nekem köszi, ez sem kell.
Döbbenetes mennyi szánalmas ember van aki ilyen szarokban járatja le magát. Aki nézni tudja annak is gratulálok. Aki csinálta, hát az csak egy pénzéhes halandó aki kitalálhatna valami értelmesebb dolgot is.

Ki tudja? Talán van ebben az országban olyan ember, akinek valami értéket is el lehetne adni, és talán akkor a nézõ is jobban járna. De erre már nem telik mi? Sajnos nem ér odáig a fantázia mert megreked a latrinában. Kár hogy ebbe süllyed az ország :(
malvinkicska 2015 febr. 14. - 19:58:25
Hála az Istenek azt sem tudom eszik, e vagy iszák ezt a mûsort, de gondolom, ha Berki benne van a béka feneke alá sorolom, vagy lehetne még lejjebb.
olahmiki1959 2015 febr. 11. - 10:43:37
A búvárfelszerelést mindenki beszerezte már?:D
Oké, mert nemsokára indulunk, hogy ismét lemerüljünk a gagyi, a silány, a megkérdõjelezhetõ, az indulatokat gerjesztõ bulvár-mocsár legnagyobb mélységeibe, - és nem venném magamra, hogyha bárki közülünk megfelelõ védõfelszerelés híján megsérülne...:)
Az össze eddigi szereplõk között én egy olyan valakit találtam, aki rokonszenves volt és szerethetõ, aki - amikor a nagy, esti piálások után a hotelben mindenki hullarészegen, félájultan hevert valahol, - csendesen belopózott, és óvatosan, nehogy bárkit felébresszen, magvakat, mogyorót, ételmaradékokat keresett a konyhában, meg a bulizások helyszínén, aztán éppen olyan észrevétlenül, ahogy jött, el is tûnt onnan.
Õ az. (Remélem, a képét sikerül bemásolnom, kissé kijöttem a gyakorlatból...:)
mulao 2013 júl. 09. - 23:35:18
Az elsõ évadot nem szerettem, mert unalmas volt és furcsa (itthon és nekem még addig ismeretlen volt a játék, amikor csak belenéztem mindig csak valahol döglöttek és max beszélgettek, de nem csináltak semmit). A második viszont pörgõs és izgalmas volt. Nyílván sokat tanultak a játékosok az elsõ évadból (õk már tudták, hogy mire válallkoznak). Nem tudom milyen lesz a 3., vagy nagyon rossz, vagy jobb mint az eddigi kettõ. Az biztos, hogy az emberi kíváncsiág hajt, szóval ha lesz, akkor belenézek és a tetszéstõl függõen fogon nézni. Az is jó lenne, ha a skandináv évadokat levetítnék magyar szövegû alámondással, érdekes lenne összehasonlítani.
Johnny14 2013 ápr. 25. - 14:46:35 Előzmény Ng123
Ez a része volt a legrosszabb!:) Éden2 sokkal jobb volt!:D De ha lesz folytatása nem hiszem hogy nézni fogom!:D
1/10
Ng123 2013 márc. 07. - 17:21:28 1/10
Köpedelem
1/10
Fõnix_császárnõ 2013 febr. 15. - 15:36:12 1/10
Én se értem hogy vérlázító mûsorokra mi szükség van.
Hát, a mûsorigazgatókon stb. illetékeseken múlik.
Ha én lennék ott , valami mûsort tennék oda, nem ilyen kurvák világa baromságokat.
1/10
-greghouse- 2013 febr. 15. - 15:11:29 1/10
Véletlenül akadtam rá, mert a Shark-ot vártam. Mi ez?
Néhány hedonista, exhibicionista qrva alkoholista drogos és strici, akik állítólag "egyetemisták" meg "vállalkozók" ja, én meg az új pápa leszek, akiket fizetnek hónapokra azért, hogy ingyen egyenek, igyanak, keféljenek egy karibi szigeten... ki az, aki ezt nem vállalná el.
Csak azt nem tudom, ez mitõl tévémûsor. És mitõl van több, mint öt csillagra értékelve (nyilván más qrvák és stricik és alkoholisták által).
...Annyira sajnálom szegényeket. Az a legnagyobb gondjuk az életben, hogy az adott éjszaka kivel keféljenek, milyen koktélt igyanak egy szörfölés meg egy gyúrás közt, és estére hogy részegedjenek le. Na nyilván, a szerkesztõk sugallata szerint ilyenek a magyar egyetemisták és vállalkozó fiatalok. (Persze, a szexmunkás is lehet vállalkozó...)
..Na jöjjön a shark. Közelebb áll a valósághoz az is, mint ezek a papírmasé szexpiás elõemberek.
Aki bújt, aki nem 2013 febr. 14. - 18:59:59
akkor miért nem nézel pornót?
uzi9mm 2013 febr. 14. - 18:26:50
Az ilyen mûsor 12-es karikával kit érdekel,olyan mint a Szex és New York Lájt pont az volt kivágva ami érdekes lenne.
olahmiki1959 2013 febr. 14. - 11:09:30
Ilyen sokan nézik?...
Vagy csak senkinek sincs kedve hozzászólni...
robee22 2013 febr. 05. - 19:40:19
üdv mindenkinek!

Én többre tartom ezt a mûsort bármelyik valóság show-nál, azért mert itt jóval több ember megfordult egy idény alatt (nem számoltam, de kb. 20-30) és jóval szórakoztatóbb (az esti nagy tánc és pia party) és igen nehéz taktikai játék volt. Mindig volt valami feladatuk és néha kimozdulhattak randizni. Közbe persze ment az egymás mögötti kibeszélés. Épp ezért észnél kellett lenniük, hogy a csütörtöki ceremónián kivel is lesz majd egy pár az illetõ. Hab a torán, hogy nem egy pesti fészerbe gubbasztotak egész idõ alatt!!! :)

Nem tartom hülyeségnek az újbóli leadását, mert volt amelyik részt nem láttam és nem volt rá idõm, hogy neten megnézzem.
Örülnék neki, ha csinálnának még egy harmadik részt. :)
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 18:38:17
Ma direkt belenéztem. a mûsorba.
A két évvel ezelõtti széria ismétlése.

Na most, szerintem, bármilyen valóságshow csak akkor és ott érdekes, amikor elõször látod, drukkolhatsz a szereplõknek, örülhetsz, vagy éppen bosszankodhatsz a váratlan fordulatokon, egymás kijátszásán, látszólag életre-halálra szóló barátoknak a legaljasabb módon történõ, egymás háta mögötti taktikázásán, de ha egyszer már láttad a mûsorsorozatot, és tudod a végeredményt, akkor nem fogod még egyszer végignézni.
Mert az agyrém lenne...
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 05:08:33
Nézte ezt egyáltalán valaki?
Ugyanis az ismertetõbõl nekem az jött le, hogy ez a két évvel ezelõtti mûsor ismétlése.
Akkor még érdekes volt, de ugyanazt még egyszer leadni, illetve megnézni, enyhén szólva is agyrém.
Ha véletlenül új sorozat, akkor én kérek elnézést, bár akkor meg azt nem értem, hogy miért nem szólt senki hozzá.

Egyik rejtély a másik után..:))
pillangókisasszony 2011 júl. 10. - 19:21:32 Előzmény csancsy
együtt is élnek :D...
csancsy 2011 júl. 04. - 19:10:21
Kivi vagyok melyik az a másik két tag: Csak nem tudom +2 nõ vagy +2 férfi lesz. Ha elõbbi akkor sztem még Alíz és Linda lesz (Alízt nem kedveli Niki, ebbõl következtetek), ha utóbbi akkor sztem Robi és talán Kristóf (nem hiszem, hogy Ádá és Dani lesz, valahogy õk nem annyira akarnak képernyõn lenni, bár ki tudja, örülnék neki, vicces lenne Ádám-Szandra harc:D)
csancsy 2011 júl. 04. - 19:03:31
http://www.origo.hu/teve/20110703-aranypart-nikit-es-szandra-az-eden-hotelbol-uj-valosagshowba-megy.html

Na, már csak ez hiányzott:D:D:D:D:D Mondjuk nem meglepõ a 2 ribitõl
1/10
Ford Mustang 2011 jún. 30. - 18:58:27 1/10
:D
1/10
Venos 2011 jún. 15. - 13:00:06 1/10 Előzmény bayswater
Akár adhatnának fel hirdetést is a mûsor készítõi:
"Elég aljas vagy, hogy átverd akik a legközelebb állnak hozzád? Akkor itt a helyed az Éden Hotelben!!!"
bayswater 2011 jún. 01. - 15:22:56 Előzmény Prettygossip
Sajnos nem tudom a nevét, én is olvastam egy fórumon, valaki beírta. Ne vedd készpénznek, lehet hogy csak pletyka.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu