Édes otthon

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor, 110. rész, 25 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Az Édes Otthon, az RTL Klub otthonmagazinja arra vállalkozik, hogy segítse, tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni otthonukat, hogy az igazi Édes Otthon legyen! Akár úgy, hogy új otthont keresnek, vagy azzal, hogy felújítják otthonukat, vagy azzal, hogy egyszerűbb eszközökkel szépítik, csinosítják otthonukat. A műsorvezető, Nagy Alex mindenben segít. Igyekszik mindent megtudni, és átadni, megmutatni a nézőknek ami hasznos lehet a ház vagy lakás körül. Minden adásban felkeres egy ismert személyiséget is, hogy meglesse, milyen az ő otthona, hogy ott is ötleteket szerezzen a nézőknek.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Margo Hriczu 2018 dec. 02. - 12:10:31
Tulajdonképpen kiknek készül ez az Édes otthon c. gagyi műsor, gagyi riporterrel? Celebek vagy belpesti milliomos réteg talán vevő lehet, mert igazán egy lakást vásárló, berendező és épeszű tulajdonos ennek a műsornak tanácsai, ötletei alapján soha nem vesz, rendez be lakást!!! Úgy tűnik, a bemutatott példák mintha csak a futtatott , huszadrangú celebek lakásának bemutatására készülnének ill. a riporter hölgyemény gyengécske szerepeltetése lenne a cél. .
1/10
gabus53 2018 okt. 25. - 02:05:06 1/10
Körkapcsolást végeztem, véletlenül ráakadtam erre az agyatlan műsorra. Miért is szelfizi önmagát a csaj, és minek van még plusz egy kamerás?
Ez a pár másodperc is túl sok volt :-DD