EgészségŐr

Bakancslistához adom
magazinműsor

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az egészségügyi-életmód magazin műsorvezetője és alkalmanként riportere is a nagy visszatérő: Deutsch Anita. A színésznő, aki maga is az egészséges táplálkozás híve, a szépség szerelmese, a testi-lelki béke, vagyis a harmónia nagykövete. A nézők Anitától hallhatják a legaktuálisabb egészségügyi híreket, a legjobb gyógymódokat, a leghatásosabb fogyókúrás tippeket. A közel félórás magazin természetesen bemutatja a leggyakoribb betegségek (stroke, daganatok) hatásos gyógymódjait és első tüneteit. A legújabb szépségipari kezeléseket, legyen szó fiatalításról vagy fogyasztásról. A legégetőbb kérdéseket: vajon tényleg gyógyít-e az oxigénes víz és javít-e életünkön a hologramos karkötő?
Emberi történetek, felemelő gyógyulások és tragikus sorsok. Láthatják a szépséges modellt, aki leküzdte a nyirokrákot. A híres énekest, aki 80 kilót fogyott a szerelemért. Az elismert sportolót, akit Lyme-kór fertőzött meg. Híres emberek és nem ismert idegenek egy célért: a gyógyulásért.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
meszedit 2011 nov. 27. - 10:36:57
Szerintem nincs vele baj, csak olyan mint a többi. Semmi újat nem nyújt sem felépítésében, sem témájában. Elég felesleges ugyanabban az idõben ugyanolyan mûsort adni, mint a konkurens csatornák, de nyilván pont ezért csinálták. Ami a mûsorvezetést illeti, az ma már nem szakma, úgy látszik mindenki ért hozzá, nem gond, hogy nem hiteles, sose tanulta, vagy csak egyszerûen nem alkalmas.
5/10
Ford Mustang 2011 nov. 06. - 16:52:10
Nagyon fostaliga ez a mûsor, a Birkákból szabadult nõvel az élen. Úgy látszik hogy már mindenki lehet mûsorvezetõ.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu