Egy csipet szerelem

Bakancslistához adom
Hint of Love
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai romantikus vígjáték , 84 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az ismert szakácskönyvíró Becky megismerkedik Will Fryer-el. Egy véletlennek köszönhetően össze kell kötniük a mindennapjaikat, aminek nem mindenki örül. Ekkor kezdődnek a bonyodalmak, ugyanis sok a nézeteltérés a páros között.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2021 szept. 13. - 15:07:16 7/10
Könnyed, romantikus film ételekkel megspékelve. Szerencsére ebben végre szimpatikus volt a két főszereplő is, nem játszották túl, és elhittem nekik a sztorit. Kiszámítható, de egyszer meg lehet nézni.
4/10
Rojita 2021 szept. 03. - 13:11:29 4/10
Egy újabb gasztró-romantikus film, most kanadai csapattal. A film számos, az amerikai kontinensen ismert, nálunk nem elterjedt étel-téma miatt, elsősorban amatőr és hivatásos szakácsoknak és a vendéglátásban dolgozóknak ajánlom a filmet.
A történet egyszerű, kiszámítható, bonyodalomszegény, álomba-segítő. Katalógusszépségűek a külső-belső helyszínek.
A főszereplő (Debs Howard) széparcú, kislányos megjelenésű, kb. 42-44 kg súlyú színésznő, akiből nem nézem ki, h túl van a felsőfokú tanulmányain és jó pár évi munkaviszonyon, vmint akinek a különböző kulminális élvezetek töltik ki az életét, dehát minden lehet.
Vígjátéknak nem tudom miért írták. Kifejezetten női film.