Film

Egy csók és más semmi

színházi felvétel, 135 perc, 2010

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Egy csók és más semmi?... Kizárt dolog, ha egy Eisemann-operettről van szó. Akkor ugyanis biztosan vannak még remek figurák, fantasztikus slágerek, sok szerelem és finom irónia, no meg kiváló színészek. Vagyis minden, ami egy igazán jó, már-már klasszikus zenés komédiához kell, a Vígszínház sztárjaival: Eszenyi Enikő, Kern András, Börcsök Enikő, Hegedűs D. Géza, Reviczky Gábor, Fesztbaum Béla, Majsai-Nyilas Tünde, Varju Kálmán és a többiek.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Vélemény:


2011. augusztus 16. 19:46
Milyen érdekes... első nézésre én is a 75-öshöz mértem (már amennyiben a Káldi Nóra-Sztankai István volt) és ahhoz képest furcsállottam én is, de időközben megnéztem a videotárban többször is... más egy TV játék és más a színházi előadás...Sajnos Hegyi Barbarával és Kamarás Ivánnal nem volt szerencsém látni, de azt is szívesen megnézném csak ahhoz minimum Pesten kéne laknom :-.)
szóval az a lényeg hogy tetszik... Varju Kálmán nekem különösen mivel debreceni vagyok én is:-) Nem hinném hogy csak elfogultság... nem egy celeb de azért hallani róla!:-)
Szóval szerintem akinek nem tetszik ne nézze, ennyi az egész :-)

2011. július 27. 19:16
Az előadást volt szerencsém élőben látni Hegyi Barbara és Kamarás Iván (dr. Sándor Sándor) szereplésével pár évvel ezelőtt, most a tv felvételnek hála Eszenyi Enikővel is. Azt kell, hogy mondjam, hogy ég és föld a két előadás. Tisztelem és becsülöm Eszenyi művésznő és igazgatónő munkáját, de ez az Annie nagyon nem tetszett.
Egyáltalán nem egy előkelő, finom asszony szerepét játszotta (ellentétben Hegyi Barbarával); hanem egy buta, túlzottan esetlen (a poén szintjén túli), kiejtésében tanulatlan (parasztosan, nem tisztán ejtette a szavakat), modortalan hölgy képét keltette-amely szerintem nem megfelelő a karakternek (ártatlan leányzó idősebb úrral köt házasságot nem önérdekből /nem a pénzéért/ és végső elkeseredésében válni akar, emellett az ügyvéd feleségével /előkelőbb társaság/ is jó viszonyt ápol). Az általa játszott figura megegyezett Az ibolyában lévő falus butuska lány karakterrel-oda az illett, ide szerintem nem.

Kern, Revicky, Fesztbaum, Börcsök és Majsai-Nyilas játéka szórakoztató volt (akkor is és most is), miattuk néztem végig a felvételt.

2011. július 23. 07:35
Nagy csalódás volt nekem, ha a 75-ös előadásnak 10-et adok, akkor ennek kb. 4-et. Számomra borzalmas volt, a vicces jelenetek is nagyon silányra sikeredtek.

Összes hozzászólás