Egy élet születése

Bakancslistához adom
L´ aventure interieure
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia ismeretterjesztő film, 50 perc, 2005

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Nem láthatjuk, nem kitapintható, érzékszerveink elől elrejtőzik, biztonságos és védett helyet keres: egy élet keletkezése szemérmes. Csak kiterjedését követően sugároz jelzéseket az anya felé - általánosságban csak ezekről van tudomásunk. Ki hinné, hogy milyen rengeteg feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy két ember találkozása újabb élet születéséhez vezessen? Csupán 1 a 64 milliárdhoz az esélye annak, hogy a gének kombinálódása után azok leszünk, akik vagyunk. Nem véletlen, hogy ma is csodaként tekintünk az élet egyik legtermészetesebb, s mégis leghihetetlenebb adományára, a gyermek születésére. Ez a film nem töri fel a misztériumot, nem szenzációkra törekszik,hanem humorral átszőve, s lélegzetelállító kameratechnika - endoszkópia, MRI és ultrahangfelvételek - segítségével a lehető legtöbbet próbálja megmutatni abból a hosszú útból, ami az élet születéséhez vezet.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
toola 2006 dec. 13. - 11:20:54 Előzmény ladislas
Szia!!!

Engem is érdekel a film, hogy honnan lehet megszerezni magyar nyelven? Ha tudsz valamit, légyszi írjál már nekem!!! Fontos lenne, karácsonyra kellene.

Elõre is köszönöm!!!
A cím: toola@freemail.hu
ladislas 2006 dec. 03. - 21:05:29
Engem is érdekel a dolog. Ha esetleg DVD-n magyar szinkronnal lehet kapni, jelezze már valaki (ladislaskukacmailboxponthu)
lyduska 2006 dec. 02. - 19:13:47
én sajnos nem tudtam megnézni, de jó lenne ha még1szer vetítenék
witchhh 2006 dec. 02. - 18:34:30
mikor vetítik újra???
witchhh 2006 dec. 02. - 18:34:09
ez egy fantasztikus film wolt!nem tudjátok honnan tudnám megszerezni??