Egy kamaszlány

Bakancslistához adom
36 fillette
francia romantikus dráma, 84 perc, 1988

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Lili, a kamaszlány szüleivel kempingezik Biarritzban. Még csak tizennégy éves, testileg már fejlett, de sok szempontból még kislány. Utálja, hogy szűz, amikor mégis alkalma nyílna lefeküdni egy idősebb férfival, megijed. Különös kapcsolat bontakozik ki a kiégett playboy és a még ártatlan, de határozott lány között. Viszonyuk Lili felnőtté válásának egyik első állomása lesz.
A francia filmgyártás egyik legizgalmasabb, legprovokatívabb és sokszor legellentmondásosabb filmrendezőnője, Catherine Breillat. Az érzelmek test-lelki kitörésének ábrázolásában a végsőkig elmegy. A sorozat első darabjaként bemutatásra kerülő film kamasz hőse is provokatív, öntörvényű egyéniség, miközben reakciói nagyon is banálisak.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
biankica 2012 jún. 11. - 13:05:15 10/10
Én ezt a filmet 14 éves koromban láttam elõször. Sok hasonlóság volt akkor Lili és köztem. Engem is idegeített hogy szûz vagyok stb. Imádom ezt a filmet még a mai napig is :) Nagyon jó film xD
vjúská 2010 febr. 18. - 09:03:55
Nem nézte senki tegnap az M2-n? Én sajnos elaludtam:-( De kíváncsi lennék, milyen volt! Amit láttam belõle az tetszett! (kb 15 perc)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu