Egy kincskereső Mexikóban

Bakancslistához adom
Vamos a matar, compańeros!
olasz-spanyol-NSZK western, 110 perc, 1970

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Yoraf Peterson, a fegyverkereskedő üzletet szimatol. Egyetlen akadályt kell csupán elhárítania: a pénzt éberen őrzik egy bank páncélszekrényében, a kódot pedig csak Xantos professzor ismeri, aki éppen az amerikaiak fogságában van.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Rahar 2014 máj. 09. - 19:30:10 6/10 Előzmény The Man Who Laughs
Azért én megjegyzem negatívumként, hogy eme alkotás azok közé a westernfilmek közé tartozik, melyben a pusztakezes és fegyveres harci jelenetek igencsak valótlanok. A szokásos túlzások: kilövi a másik ember kezébõl a fegyvert, de úgy, hogy az nem sérül meg. Szinte madártávlatból mind az öt lövés talál, persze az 1900 elõtt készült fegyvereknek nem volt szórása, stb. Akit ezek a dolgok nem zavarnak és kedveli eme mûfajt, annak nagy valószínûséggel tetszeni fog.
The Man Who Laughs 2011 máj. 21. - 18:07:00
Kiváló könyed, humoros spagetthi western a Django rendezõjétõl. Remekül vegyíti a klasszikus zapata (mexikói forradalom idején játszódó western) felállást és szituációkat a humorral. Ennio Morricone zenéje (ami természetesen zseniális mint mindig) is alkalmazkodik a könnyed hangvételhez és dallamai nagyszerû hangulattal látják el a filmet. A színészi gárda szintén remek. A két fõhõs (Franco Nero - svéd fegyverkereskedõ, Tomas Milian - bunkó, lázadó) kiválóan hozzák a karakterüket és a kémia is érezhetõen mûködik közöttük. A sztori egyszerû, de jól megírt. A cselekmény üresjárat nélküli amiben egymást érik a látványos, tömeges lövöldözések és a humoros gegek. Nagyszerû szórakozás, a mûfaj egyik legjobbja.
smash01 2010 nov. 17. - 21:11:50 Előzmény Geri84
Hello!

A nevem Smash01 és szeretnék segíteni ha még aktuális a kérdés, nekem megvan ez a film, az egy Kincskeresõ Mexikóban, és a Nyugati téri Alexandra könyvesboltban láttam belõle pár darabot, kb két hete tették ki, és 990.-ért láttam és vettem meg. Remélem még sikerül Neked is szerezned egy példányt és ha bírod még a Bud Spenceres filmeket is, jó hírem van:Aladdin, A bosszú El Pasoban és a Morcos misszionáriusok is kijött dvdn eredeti Bujtoros szinkronnal! :)
Remélem tudtam segíteni Neked!

üdv,
Smash01
10/10
Geri84 2008 máj. 30. - 13:12:21 10/10
Ha valaki tudja h lehet-e egyáltalán dvd-n megvásárolni az szóljon legyen szives.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu