Film

Egy kupac kufli

magyarul beszélő, magyar családi animációs film, 71 perc, 2017 korhatárra tekintet nélkül megtekinthető


Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A hét kufli az Elhagyatott Rét közepén él, messze a világ zajától, egy kuflikupac lakályos üregeiben. Zödön a legzöldebb. Pofánka a legpirosabb. Titusz a legsárgább. Hilda a leglilább. Valér a legkékebb. Bélabá a legbarnább. Fityirc meg a legszürkébb, mert... Hát, mert annak is lennie kell valakinek! Van köztük bátor és félénk, ráérős és hirtelen természetű, sokbeszédű és hallgatag, okos és... Na, szóval mindegyikük más és más. Akárcsak a gyerekek (na meg persze a felnőttek).
A kuflik azt szeretik a legjobban, ha nem történik velük semmi, csak lustálkodhatnak naphosszat a kupacuk tetején. De hiába, mert többnyire mégis úgy alakul, hogy békésen induló napjuk bonyodalmas kalanddá válik! Még szerencse, hogy a kuflik jó barátok, így aztán együtt még a legkacifántosabb helyzeteket meg tudják oldani!
Az Egy kupac kufli című filmből kiderül, hogyan töltik a kuflik a Bújócskázás Világnapját, minek öltöznek, ha nyáron szilveszteri jelmezbálba hívják őket, mit tesznek, ha az árvíz kiönti őket az otthonukból, sőt azt is, hogy mi történik, amikor apró házi kedvencük váratlanul hatalmasra nő! És persze még sok-sok mindent, hiszen a kuflikkal csupa meglepetés és furcsaság az élet!
A hol humorosan különös, hol pedig különösen humoros történetek a kisebbeknek, a nagyobbaknak, sőt a legnagyobbaknak is jó szórakozást ígérnek!

Bemutató dátuma: 2017. augusztus 17. (Forgalmazó: KEDD Animációs Stúdió)

Egyéb epizódok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Vélemény:


augusztus 17. 14:40
Nagyon vicces volt! Az egész család élvezte! Köszönjük! Még sok ilyen mesét szeretnénk látni! :)

augusztus 17. 12:23
Nagyon szuper volt! Gyerekek nagyon élvezték, a szülők nem kevésbe (volt, hogy én nevettem hangosabban:) Mindenkinek szívesen ajánlom!

augusztus 17. 12:17
még, még, még...idézet a gyerekektől, de mi szülők is élveztük :) kedves, szerethető, színes. mindenkinek csak ajánlani tudjuk. várjuk az újabb részeket!

Összes hozzászólás