Egy olyan srác, mint Jake

Bakancslistához adom
A Kid Like Jake
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 90 perc, 2018

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A brooklyni Alex és Greg Wheeler szeretné megtalálni a legjobb óvodát a 4 éves fiuk számára, aki inkább Hamupipőkével játszik, mint GI Joe figurákkal. A felvételi eljárás előestéjén a szülők nagy reményeket fűznek az okos és koraérett Jake iránt. Judy, az óvoda igazgatója azonban arra ösztönzi őket, hangsúlyozzák ki a nemi hovatartozását, és próbáljanak ösztöndíjhoz jutni. Alex és Greg megfogadják a tanácsát, ám ezzel egyre inkább elidegenítik maguktól Jake-et. Végül súlyos döntés elé kerülnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
László Korusecz jún. 03. 10:07:31 3/10
90 perc tömény szenvedés, unalom volt a film, annak ellenére, hogy olyan témát feszeget, amit legtöbb szülő hajlamos a szőnyeg alá söpörni. Ennek ellenére nehéz volt kapcsolódni a szálakhoz, megérteni a párbeszédeket. A kissrác alig szerepelt a filmben, többnyire akkor, ha a szülők, vagy az érintettek beszéltek róla.
Spoiler lehet...
A vége is fura volt, de ebben a polkorrekt világban nem is lehetett mást várni.
Azért azoknak ajánlom, akik érintettek a témában...de akkor is fenntartással nézzék!
5/10
pihes 2019 dec. 11. - 15:48:32 5/10
Hogyan viselkedhet a szülő mikor ez van?
Nekünk nem fújta az arcunkba a homokot a szél. Szerintem lesepernénk!

5/10
tortura 2019 ápr. 13. - 18:49:18
Igen, a téma kényes, nem egyszerű róla beszélni. Engem a szülők időnként irritáltak. Az a baráti társaság is, ahol az egyik elkezdi a másik intim szféráját feszegetni, ám mikor az övé kerül sorra, automatikusan megsértődik. Egyébként az egész film arról szól, hogy mindenki szörnyen érzékeny és folyamatosan frusztrálva érzi magát. Nekem semmilyen másságom vagy fogyatékosságom nem volt, mégis ilyen szintű érzékenységgel kb. nem értem volna meg a nagykorúságot, mert rég öngyilkosnak kellett volna lennem. Talán bennem van a hiba, de képtelen voltam bárkivel is együttérezni. Örültem, mikor véget ért a film.
6/10
dandelion83 2019 jan. 13. - 14:41:51 6/10
Kényes témát feszeget a film, nem tudtam, mire számíthatok, amikor nekiálltam megnézni. Többet vártam az első 10 perc után, nekem nem volt elég mély, nem volt igazán elgondolkodtató, pedig erre lett volna hivatott, nem volt igazán befejezése sem. Lassú, vontatott film, aki izgalmakra vágyik, másik filmet válasszon...
5/10
Fecni007 2019 jan. 01. - 22:56:03 5/10
Ez a film nem Jake-ről szólt, és többnyire nem a vele kapcsolatos problémáról, hanem inkább a szüleiről - ezt így is akarták vajon a készítők?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu