Egy pasi, egy nő, sok lé meg egy BMW

Bakancslistához adom
Passe-passe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 88 perc, 2008

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Hősünk joggal érezheti, hogy minden rosszban van valami jó. Egy viharos családi veszekedéstől feldúltan éppen elviharzik otthonról sógora vadonatúj kocsijával, amikor a néptelen országúton egy pénzzel teletömött utazótáskát talál. Darrynak már-már sikerül is elrejtenie a "kincset" az autóban, amikor annak gazdája, egy csinos nő bukkan elő az út menti mezőről, és megköszöni, hogy gondjaiba vette a táskát. Darry nem tudja, hogy Irene egy politikus szeretője, aki illegális fegyvereladási üzletbe keveredett. Hamarosan valóságos hajtóvadászat indul a két botcsinálta kalandor ellen: üldözi őket a minisztérium, a rendőrség és a sógor.

Stáblista:

Szereplők

Irene Montier-Duval
Darry Marzouki
Pierre Delage
Sonia Yacovlev

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 aug. 01. - 02:25:27 Előzmény Rahar
Egyetértek. A cím mindent elárul. Borzalmas, gyenge.
1/10
Rahar 2011 júl. 17. - 00:26:01 1/10
A borzalmas cím egy nagyon jelentéktelen filmet takar, a színészek játéka felejthetõ, az alaptörténet érdekesen indult, de a cselekményvezetés nagyon gyengére sikerült. 1 pontra értékeltem.
Vespa 2010 júl. 15. - 20:58:13
Ami az idióta magyar címet illeti, aki ezt kitalálta, valamint aki elfogadta, azt úgy vágnám pofán, hogy a takony menetet vágna a nyakára. Én úgy ültem le, hogy nem igazán szeretem a mostani francia filmeket, még inkább a vígjátékokat. Szerintem ne próbálkozzatok. 2/10
offtopic
wukovsky 2009 dec. 01. - 13:05:59
Teljesen igazad van, most már csak a filmcím kreátorokat kellene megkereseni, mert aki a Passe-passe-t ennek fordította, arra nem tudok mást mondani, mint hogy a falba kellene verni a fejét, de amúgy olyan terminátoros módon :$


Gyalázatos ez a filmcím :$
francika 2009 dec. 01. - 10:23:24 Előzmény Baruzsina
Van, akinek az amerikai filmek jobban tetszenek. Ezekrõl ugyanis ha beszélünk, elég hangutánzó szavakat használni: pl.: dadadadammm, dzsmmm, puki, böff, ilyesmi.
De a hozzánk eljutó francia filmek 90%-a után úgy érzem, megint láttam egy jó filmet, legalábbis az amerikai förtelmeknél tuttó jobbat. (Persze van jó usa film is, csak nem sok.)
1/10
Baruzsina 2009 nov. 26. - 13:44:14 1/10 Előzmény stomachh
Szerintem meg dög unalom!!!Aki jót akar ne pocsékoljon rá idõt!
Nálam nem itt kezdõdik a jó film.(1)
7/10
stomachh 2009 nov. 09. - 10:52:12 7/10
Jópofa, aranyos francia vígjáték. Nálam simán 7/10.

Darry munkanélküli bûvész, jelenleg a kiállhatatlan sógora vállalkozásának dolgozik. Egyik nap betelik nála a pohár és elköti sógora BMW-jét. Útja során összetalálkozik Irene-nel, aki a környezetvédelmi miniszter ágyasa volt és egy táskányi készpénzzel, valamint egy bizonyítékokkal teli pendrájvval távozott tõle. Darry és Irene együtt vágnak neki a kockázatos útnak, melybe bekapcsolódik egy koreai üzleti csoport is. Megkezdõdik a fogócska.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu