Egy picit zombi

Bakancslistához adom
A Little Bit Zombie
kanadai horror-vígjáték, 87 perc, 2012

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Steve, a naív HR-es éppen a menyasszonyával és családjával készül a lagzira, amikor is egy szomszédos kisvárosban kitör az zombijárvány. Egy onnan átszállt, megfertőzött szúnyog megcsípi és élőhalottá változtata (legalábbis egy picit) de még a friss agyvelő iránti, nehezen kontrolálható sóvárgása sem akadályozza meg abban, hogy tisztességesen viselkedjen - vagy legalább megpróbálja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
sorozatneked.hu 2018 júl. 18. - 22:03:08 4/10
4/10

Felejthető darab. Kisköltségvetésű, inkább vígjáték, mint horror. Vagy legalábbis vígjáték akart lenni, de annyira nem nevettem sokat rajta. Ha nagyon nincs más csak akkor nézzétek meg.
rramonaa 2013 júl. 26. - 10:27:10 Előzmény Cullangka
Tegnap megnéztem belõle 40 valahány percet, a végét már csak átpörgettem, mert meguntam. Nem egy nagy film, párszor elmosolyodtam rajta, ennyi. Egyszer meg lehet nézni, bár nekem nem sikerült. :)
Cullangka 2013 ápr. 28. - 13:53:01
Ha valaki látta már valami véleményt írjon, látom lepontozták, de máshol dícsérik, fölösen meg nem akarom leszedni:D
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu