Egy szerelem története: a férfi

Bakancslistához adom
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 89 perc, 2013

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Eleanor Rigby és Conor Ludlow mindennél jobban szeretik egymást. Kapcsolatuk perzselő szerelmen alapul, amelybe olyan őrültségek is beleférnek, minthogy egy étteremből fizetés nélkül távozzanak, vagy egy autóban töltsék az éjszakát. A fiatal házaspár kapcsolatában egy nem várt esemény mégis fordulatot hoz, és veszélyezteti a az idilli hétköznapok nyugalmát.
A rendező Ned Benson az Egy szerelem történetében rendhagyó módon egy szerelem két nézőpontját mutatja be - külön filmben a nő és a férfi szemszögéből. A szereplők konfliktusai valamennyi kapcsolatban élő ember számára ismerősek lehetnek, és leképezését adják napjaink társadalmának és társadalmi problémáinak.
Bemutató dátuma: 2014. november 27. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
_goldie_ 2017 szept. 10. - 22:30:42
ez teljesen így van! szerintem is a férfi változat a jobb
a rendezõ két filmet készített így mindkét szemszöget megismerhetjük..a történet mesélés módja különbözteti meg a két filmet
harmadikat már felesleges volt
***spoiler***spoiler***spoiler***a pár hónapos babájukat elvesztett pár életük mélypontját éli át..a hogyantovábbot kell megtalálniuk..ebbõl a helyzetbõl kell kihozniuk a legtöbbet és a legjobbat (tetszett a visszatérõ momentum az éttermi futással és mikor végre a lány az aki követi a fiút..)
fiú a lánynak: "tudod mielõtt találkoztunk fogalmam sem volt ki vagyok..aztán mikor együtt voltunk azt hittem tudom..és most megint fogalmam sincs" http://www.gasztrotrend.hu/recept/shirley-temple-koktel/
fiú az apjának: "gondolkodtál már azon miért egy bizonyos személybe szeretünk bele?"
KINGA1983 2015 ápr. 25. - 21:01:21
Nem tudja valaki esetleg,hogy melyik oldalon nézhetõ meg a film online?
arcansas 2015 febr. 03. - 19:47:20
Hát nem sok különbség volt a férfi és a nõ rész között ... Egyszer nézhetõ film. A zenék jók benne és a színészek is. Sajnos picit lapos.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu