Egy szerelem története: ők

Bakancslistához adom
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
amerikai filmdráma, 123 perc, 2014

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Conor Ludlow-t és Eleanor Rigbyt az Isten is egymásnak teremtette. A házaspár tökéletes boldogságban élt, míg el nem veszítették kisbabájukat. A férfi megpróbál továbblépni a tragédián, az asszony azonban képtelen erre. Végül Eleanor minden kapcsolatot megszakítva egy időre hazaköltözik a szülői házhoz. Conor azonban nem adja fel, nem akarja elveszíteni szerelmét. Idővel Eleanor is rájön, hogy a baba halálával az élet nem állt meg, a nehéz időszakból pedig csak közösen összefogva lábalhatnak ki.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Candyh 2018 júl. 24. - 21:48:13
Mindenkinek ajánlom Jessica Chastain alábbi filmeit: Miss Sloane, Molly's game, The Help, Interstellar, The Zookeper's wife, Zero Dark Thirty.

Ezekből rendkívül egyszerűen látható, hogy a bugyuta szerepek messze állnak a színésznőtől. Nyilván az előttem szólók nem követik a munkásságát, illetve a magánéleti dolgait. Valószínűleg többet tett le az asztalra, mint mi, akik ide irogatunk.
trudy 2017 szept. 10. - 22:03:35
Semmit nem hallottam a filmrõl a megjelenése óta úgyhogy nem sok jóra számitottam. Mûvészkedõs, vontatott, szentimentális katyvasz. A kémia nem mûködik a két fõszereplõ között. 35 éves emberek szenvednek úgy mint a tinédzserek. A párbeszédek nem visznek közelebb a karakterek megismeréséhez. James McAvoy iránt már régóta nem tudok lelkesedni, unom, hogy mindig egy mitugrálsz idegroncsot játszik, ami ráadásul egyre kevésbé áll jól neki, Jessica Chastaint pedig soha nem is vettem A-kategóriás számba, biodiszletnek jó lenne ha szép lenne, de nem az.
AYGOOO 2016 márc. 22. - 12:25:05
A filmben felvetett párkapcsolati/társadalmi problémák megértése, átérzése megkövetel bizonyos érettségi szintet.
A téma kidolgozása nagyon bõre van eresztve, érzésem szerint sok a töltelék jelenet, bõ másfél óra elegendõ lett volna erre.
A fõszereplõk viszont pozitívan megleptek: James McAvoy megmutatta, hogy az X-menes karakterén túl is van élet, Jessica Chastain pedig kilépett a felejthetõ, elvont, vagy bugyuta szerepibõl.

7/10