Egyébként

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Klubrádió ezen műsora a közélet, az üzleti élet vezetőit, a döntéshozókat, vagy ami olykor fontosabb a befolyásos embereket kérdezi, arról, hogy mi van "egyébként"?
Az Egyébként adásonként négy interjúból áll (egy beszélgetés 12 perc), amelyben Neuman Gábor beszélget olyan dolgokról, amelyeknek látszólag semmi közük sincs a vendégek, mindenki által ismert profiljához. Nemcsak a hobbijukról, vagy a családjukról lesz szó, hanem olyan érdekes eseményekről, amelyeket fontosnak tartanak az életükben, de nem kapcsolódnak közvetlenül a munkájukhoz.
A vendégek rövid bemutatása után jön a műsor kérdése (szignálja-jingleje): egyébként mivel foglalkozik, egyébként mivel tölti a szabad idejét, egyébként mi újság, stb.
A beszélgetések kapcsolódnak a napi bel és külpolitikai történésekhez is akár, olyan szinten, hogy a vendégek kiválasztásánál szerepet játszik az aktualitás, sőt a vendégek kiválasztása a sajtó címoldalas cikkei alapján történik, de konkrétan tilos reagálni az aktuális politikai eseményekre.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?