Egyről a kettőre

Bakancslistához adom
Step by Step
amerikai filmsorozat, 21 perc, 1991

Értékelés:

70 szavazatból
Szerinted?

A Michigan-tó partján fekvő, wisconsini Port Washingtonban él Frank Lambert (Patrick Duffy) építési vállalkozó három gyermekével: John Thomasszal, Aliciával és Brendannal. Ugyanitt lakik Carol Foster (Suzanne Somers), akinek szintén három gyermeke van: Dana, Karen és Mark. Egyik évben Carol is, Frank is nyaralni megy, s mindketten Jamaicára. Véletlen találkozásukból szerelem születik első látásra. Hamarosan házasságot kötnek, s hazatérve összeköltöznek egymással. Ettől kezdve a népes Lambert-Foster család nem mindennapi mindennapjai következnek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nikato 2018 máj. 08. - 20:07:51 6/10
Ez addig volt jó, amíg nem volt szinkroncsere!
10/10
Foxx666 2015 júl. 04. - 16:44:22 10/10
Nézi valaki mostanság a tvben rajtam kívül?Én nagyon rá függtem.
robicsek2 2014 jún. 15. - 16:56:58
Ja meg ez kb olyan mint most amikor marha nagy hatás szenteket tartanak, hogy tudd poén van, annak sincs értelme, ha valami poénos akkor nevetni fogsz rajta, így is ,úgy is.
robicsek2 2014 jún. 15. - 16:54:40
Vagy pedig, tök felesleges,mert lehet hogy olyan poén amit csak akkor értesz meg, ha abban a szubkultúrában élsz. Amúgy meg, felesleges, mert ha nem is értem a poént, nem fogok nevetni csak azért mert ott nevetnek.
Meklód fia 2014 jún. 15. - 16:35:19
"néha olyat is megpróbálnak viccesnek beállítani ami valójában nem az" Na jó, ebben van igazság :)
robicsek2 2014 jún. 15. - 16:26:18
Mert néha olyat is megpróbálnak viccesnek beállítani ami valójában nem az, ez olyasmi mint amikor a Balázs vagy a Moónika shoow ban fel rakják a tapsolj vagy a neves táblát :) Hagy döntsem már el én hogy akarok e nevetni, vagy hogy tetszik e a poén. Amúgy meg engem itt speciel nem zavar.
Meklód fia 2014 jún. 15. - 13:07:52
vannak agyalós poénok, amik csak késõn esnek le, és nem tudod abban a pillanatban eldönteni, hogy azon kellene-e nevetni vagy sem. Legalább ezzel az aláröhögéssel megkönnyítik a nézõk dolgát, hogy mi az amit viccesnek szánnak. Nem tudom miért idegesít ez mindenkit.
offtopic
zottyo534 2014 jún. 15. - 12:53:00
Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a kapcsold ki/el cucc nem csak demagóg, hanem megvalósíthatatlan is.
offtopic
zottyo534 2014 jún. 15. - 11:25:42
Lemondani az elõfizetést pedig szinte lehetetlen, mivel ezt többnyire csak az elõfizetés évfordulóján lehet megtenni, olyan szökõévben, amikor karácsonykor a Jupiter együtt áll a Szaturnusszal a harmadik holdudvarban.
offtopic
zottyo534 2014 jún. 15. - 11:23:44
Nem biztos, hogy ez a megoldás, mert az ember drága pénzen vett elõfizetéses a mûsorainak fele ilyen, a másik fele meg valami realitás show.
atticusworld 2014 jún. 15. - 09:23:45 Előzmény Jogobella
Az aláröhögés borzasztó. Lökötteknek való, akik nem tudják, mikor kell vigadni...
Jogobella 2014 jún. 01. - 10:19:36
I/1. résznél tartok.
Végig úgy lesz, hogy aláröhögést kell hallgatni, és a szereplõk percenként visítoznak?
Itt mindenki áradozik a sorozatról, de ez a hangzavar zavar...
7/10
DarkGirl 2012 jún. 13. - 16:41:04 7/10
Régen sok részt megnéztem belõle,és emlékeim szerint egész jó kis sorozat volt. :)
10/7
6/10
nikato 2012 jún. 13. - 16:37:18 6/10
Újra visszanézve, szerintem idegesítõen adják elõ magukat a színészek, a szövegek is elég idegesítõek, és az utolsó évadok-beli (majdnem) teljes szinkron csere pedig undorító volt!
10/10
cornleaves 2012 jan. 15. - 12:08:23 10/10
Az egyik legjobb 90-es évekbeli sorozat. Van valami bája és még a legcsekélyebb mértékben sem közönségesek a poénok. Nyilván jó sorozat a "Rém rendes család" is a maga stílusával, de a "Step by Step"-nek a végére mindig marad mondanivalója, pozitív üzenete is.
Érdemes végignézni a sorozatot.
ronika1989 2011 aug. 01. - 19:01:40
Alap ez a sorozat! A Jóbarátok mellett a másik nagy kedvencem! Nekem is , mint sokaknak J.T. és Dana volt a kedvencem. Egyik legjobb rész szerintem, mikor Rich, Dana és J.T. Mexikóba mennek..Elsõ évadban talán a legjobb jelenet, mikor J. T. beszorul a kéménybe, én akkor szakadtam a röhögéstõl. Összességében jó kis sorozat volt. Kár, hogy a színészek közül sok elveszett a süllyesztõben.
Jenny007 2011 jún. 23. - 20:37:56
nekem az a rész a kedvencem amikor Carol horrorkönyvet olvas és a végén azt álmodja hogy az egész család átváltozott zombivá. de az is jó amikor Lily születik. amúgy én Dallasos poénokat eddig nem hallottam,vagy azok csak az utolsó évadban vannak? most az ötödiknél tartok
9/10
King Diamond 2011 ápr. 09. - 19:47:48 9/10
Na, a végére értem a sorozatnak. Nem kevés idõbe telt, mivel nem mindig volt idõm rá, meg nem is mindegyik évad volt nagyon jó. Az utolsó viszont hamar elszállt, és nem csak azért, mert 'csak' 19 epizódból állt.
KIS SPOILER LEHET!
A hetedik évad nagyon tetszett, jobbnál jobb epizódok voltak benne. Nagyon örültem, hogy megint volt fõcím, és be is mondták az epizódok címeit is a szinkronhangok mellett. Két részben is volt egy-egy poén a Dallas-szal kapcsolatban, nagyon betalált mindkettõ. Cody visszatérése az utolsó elõtti epizódra telitalálat volt, és a szinkronját is visszakapta erre az epizódra. Amint már megjegyeztem, valóban, Brendan se szó, se beszéd, eltûnt az utolsó évadból, és ezzel együtt a fináléból is. Azért legalább az utolsó részbe betehették volna. Ettõl eltekintve engem nem zavart, nem volt sok szerepe a sorozat egészét nézve sem. Viszont a fináléval nem vagyok teljes mértékben megelégedve. Kicsit olyan érzésem volt, mintha vége lenne egy újabb évadnak, és várják, hogy majd kezdõdjön a következõ, csak annak idején a csatorna nem rendelt belõle több évadot. Habár akkor meg minek hozták volna vissza mondjuk Codyt, meg ezt az egész költözéses mizériát is minek tették bele. Az tetszett, hogy nem akarták végül elhagyni a már megszokott házat.
J.T. az évad folyamán se veled, se nélküled kapcsolatban volt Sammel, ez tetszett is, meg nem is. Kicsit többet is szerepelhetett volna Sam, mert szép lányt találtak a szerepre, csinos volt. Pár részben Frank egy-egy régi ismerõsét is megismerhettük, egyikben például az unokatestvérét, ha jól emlékszem, másikban pedig egy régi osztálytársát, ezek is jó epizódok voltak. Egy harmadikban pedig az alkalmazottjával kellett balerinatáncot járniuk (mert vesztettek bowlingban:P, de ez akkor még az elõzõ évadban volt, mert Jean-Luc és Carol ellen:P), azzal a nagydarab állattal, azon majd megszakadtam.:) De attól még az egyik legjobb rész volt.
SPOILER VÉGE
Egész sok évadot megélt a sorozat, tetszett szinte mindegyik. A szereplõk közül mindenki arányosan szerepelte végig, csak egy-egy évadban kapott kevesebb szerepet például Mark, Al, és persze Brendan. Rajtuk kívül Frank, Carol, J.T., Dana, Karen, Cody, a hatodik-hetedik évadban Rich, Jean-Luc, valamint az elsõ évadban Carol anyja és húga, és persze Lilly voltak a fõbb szereplõk. A kedvenceim nem változtak, J.T. és Dana poénjain szinte végig szakadtam a röhögéstõl, ahogy folyamatosan oltották, szívatták egymást.
Az évek folyamán némelyikük rengeteget fejlõdött, ahogy nõtt, leginkább Mark és Al. J.T.-n többször is látszódott, hogy kicsit hízogatott, de nem számottevõen. Frank az egyik évad elején (azt hiszem a hatodik volt az) teljesen új frizurával jelent meg, rövidebb volt jóval, mint megszokhattuk, szerintem szörnyû volt.:P
A szinkronok jók voltak, megint nem szeretném kitárgyalni ezt a témát, csak még annyit hozzá, hogy Carolhoz Csere Ágnes hangja illett, de amikor kiabált, meg ordibált, az szinte sértette a fülemet. Már a Harmadik mûszakban sem szerettem, amikor ordibált Yokas szinkronizálásánál. Idegesítõ, amikor kiabál, vagy ordibál.
A poénok végig jók voltak, mind a 7 évadon keresztül, egy percig sem vált unalmassá a sorozat. Jó kis kikapcsolódás, akár a család számára is. Aki szereti a vígjátéksorozatokat, és nem bánja, hogy ez lassan 20 éves, az bátran nézze meg mind a 160 epizódját!
Az utolsó évad értékelése: 10/10.
A sorozat értékelése: 9/10.
9/10
King Diamond 2011 márc. 30. - 20:31:03 9/10 Előzmény King Diamond
ISMÉT SPOILERES!
Még annyi kimaradt az elõzõ hozzászólásomból, hogy a hatodik évadban eltûnt a fõcím, nem tudom, miért. Az utolsó, hetedik évadra megint van, és más is, mint a korábbiak, ami nekem nagyon tetszik. A fõcímnél újfent mondják a karakterek szinkronjait, Rich Halke (nem tudom, miért 'Helké'nek ejtik, mikor simán 'Holki'nak kéne, ez szerintem egyértelmû) magyar hangja pedig Bartucz Attila, szóval õ is változott, mivel Seszták Szabolcs volt korábban, de neki minkét hang jó.
Az utolsó évad elsõ két része szintén nagyon bejött. A Bobby Ewingos poén baromi jó volt Franktõl:) Már csak 17 epizód van hátra, és vége..:(
9/10
King Diamond 2011 márc. 29. - 20:07:24 9/10 Előzmény mo90
ITT-OTT SPOILERT IS TARTALMAZHAT!
Kicsit képzavarban vagyok, így, a hatodik évad megnézése után, mivel itt sajnos nincsenek leírások az egyes részekhez, az IMDb-n sincs mindegyikhez, de a hatodik évad epizódjai egyáltalán nem olyan sorrendben követték egymást, mint ahogy az IMDb-n írják õket. Nem tudom, most az IMDb a pontatlan, vagy én láttam az epizódokat rossz ütemben. Ez volt az utolsó 24 részes évad. Az utolsó rész nekem az volt, amikor Frank sheriffes álmának lehettünk szemtanúi, amiben végül is 'leszámol' a francia sráccal. Az IMDb-n ez a rész a 10-ik epizódnak van írva. Nem tudom, de az biztos, hogy akár lehetett is ez Jean-Luc végsõ része, mivel az utolsó évadra nem tér már vissza, ahogy látom. Hát igen, mivel Cody kikerült a képbõl, így be kellett hozni egy újabb 'állandó' szereplõt, aki jelen esetben a francia Jean-Luc volt. Az, hogy mennyire volt jó választás, mindenki döntse el maga, engem némelyik részben szabályszerûen irritált. A szinkronja nem kevésbé, Lux Ádám hiába próbált meg franciásan beszélni. Cody azért jobb szereplõ volt (azt megjegyezném, hogy elég hirtelen tûnt el, habár már az ötödik évad vége fele sem nagyon láthattuk).
Nem volt ez sem rossz évad, nekem jobban tetszett az ötödiknél. Fõleg az utolsó részek, a balerinás jelenet állat volt, vagy J.T. és Rich összeköltözése például. Elõször Rich egyáltalán nem volt szimpatikus számomra, egy-egy epizód erejéig elviseltem, viszont a hatodiktól állandó szereplõ lett õ is, és egész megkedveltem az õ karakterét is (amiben valószínû, hogy elég sok szerepe volt Danának is, annak ellenére, hogy elõször nagyot néztem, amikor összejöttek). Gondoltam, egyáltalán nem illenek egymáshoz. Szóval mostanra már megszoktam õt is. A többi szereplõrõl: azzal, hogy bejött Jean-Luc, meg Rich az állandó szereplõk közé, többen is 'háttérbe' szorultak az évad folyamán. Szinte alig szerepelt Brendan (amit olvastam is az elõttem szólónál, hogy akkor az utolsó évadra õ is eltûnik, habár már egy-két évad óta alig van szerepe), Mark (épp, hogy kezdtem megszokni Glósz Viktor hangját J.T.-nek, õ is új hangot kapott, mégpedig Stukovszky Tamás személyében, aki sajnos szintén botrányos Elõd Álmos után), valamint kevesebb szerepet kapott Karen is (akinek idõközben szintén szinkront cseréltek: Zsigmond Tamara vette át a hangot Somlai Edinától, ami megint csak nem volt egy jó választás). A többiek viszonylag maradtak, aminek örültem. Gondolom õk az utolsó évadban is sokat fognak szerepelni. Bejött még egy mellékszereplõ is a sorozatba, aki J.T. barátnõjét alakítja, bizonyos Sam. A csajszi nagyon bejövõs, viszont a felfogását több helyen sem nagyon értettem. A kislány, Lilly is aranyos volt, de nem is kell túlzásba vinni a szerepeltetését. Azt hiszem dióhéjban ennyit tudnék mondani errõl az évadról. Várom a sorozat befejezõ évadját, kezdem is nem sokára.
A hatodik évad értékelése: 9/10.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu