Egyszemélyes esküdtszék

Bakancslistához adom
I, the Jury
amerikai krimi, 106 perc, 1982

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A film alapjául szolgáló regény, - melyet Mickey Spillane 1946-ban -, írt hatalmas vihart kavart az Egyesült Államokban a benne oly gyakran előforduló vad, durva, kegyetlen jelenetek miatt. De a botrány csak arra volt jó, hogy a mű és különösen annak főhőse, Mike Hammer nyomozó egyre népszerűbb lett az olvasók körében. Nem is csoda, hogy nem kellett sokat várni a mű első filmes feldolgozására. Most a film egy frissebb változata kerül a nézők elé. Mike Hammert annyira megviseli az, hogy legjobb barátja egy brutális gyilkosság áldozata lesz, hogy egyszemélyben esküdtszékként és bíróként ítéletet hoz a gyilkos felett, és az ítéletet meg is próbálja végrehajtani. Hiába tiltakozik hű titkárnője, Velda, hiába próbálja megállítani Pat Chambers rendőrkapitány. Hammer már döntött és nem hajlandó lemondani arról, hogy ítélkezzen barátja gyilkosa felett.

Stáblista:

Szereplők

Mike Hammer
Dr. Charlotte Bennett
Charles Kalecki
Joe Butler
Pat Chambers

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie 2017 máj. 06. - 22:34:59
Üdv! Próbáltam megnézni... egyszer, kétszer, háromszor. De mindig bealudtam a közepe táján. Mert unalmas... Még Armande Assante sem tudja megmenteni a filmet, hiába. A legjobb taktika talán,

Spoiler-féle
... ha eljut az ember uszkve húsz percig, aztán megtekinti a film utolsó öt percét. Akkor megtudja ki a gyilkos, és kész is a történet.
3/10
stupek2 2015 ápr. 26. - 12:58:37 3/10
Egy nyomozó kap egy megbízást, de nem azon dolgozik. Amin dolgozik, azzal meg nem bízta meg senki. Kevés összefüggés van a jelenetek között. Egy gyilkosság után nyomoz, közben halnak meg az emberek mellette. Aztán elkap valakit, aki nem az a gyilkos akit keresett. A végén már egész keszekusza a történet. A végén átmegy Rambó-ba.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu