Együtt vágtattak

Bakancslistához adom
Two Rode Together
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai western, 109 perc, 1961

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A cinikus és korrupt rendőrbíró, Guthrie McCabe (Jimmy Stewart) feladata, hogy visszavigyen négy fehér foglyot a komancsoktól. Jim Gary (Richard Widmark) hadnagy csatlakozik hozzá társnak. Csak két foglyot engednek szabadon és igencsak problémásnak bizonyul beilleszkedésük a fehér társadalomba.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Guthrie McCabe
Marty Purcell
Elena de la Madriaga
Quanah Parker
Mr. Harry J. Wringle
Edward Purcell

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
breeder 2014 jún. 13. - 19:22:30 10/10
Hogy ez a Posey mekkora egy nagy darab állat volt! Viszont ebben a filmben - a Hatosfogathoz képest - elég halovány volt a szinkronhangja! A "Stagecoach"-ban szét röhögtem magam. Itt meg max pár jeleneten tudtam nevetni. Ebbõl is látszik, hogy egy szinkron mennyire sokat tud dobni egy-egy karakteren.
...és hogy a filmrõl is írjak egy kicsit (ne csak a szereplõkrõl): Nekem az elsõ 15-20 perc nem nagyon tetszett. Még dünnyögtem is magamban, hogy na ebbõl a történetbõl megint nem lesz semmi. Aztán úgy 20-30 percnél egész jól beindult a cselekmény, és átment nézhetõbe a film. A film utolsó kétharmada tetszett a legjobban. Ott aztán volt minden. Igaz, hogy egy western filmhez képest kevésszer lõttek (ha jól emlékszem, talán egyszer a kõborjúra), de ennek ellenére ez egy ízig-vérig a vadnyugat hõskorszakát bemutató történet volt. Sõt, még talán azt is megmerem kockáztatni, hogy ez egy nagyon is elgondolkodtató alkotás! :-) Szóval western film rajongóknak fokozottan ajánlott megtekintésre! :P

10/10
Ford Mustang 2011 nov. 11. - 20:16:16
Nagyon jó kis régi western, kár hogy csak az mgm ad ilyeneket, szar szinkronnal, vagy még talán a tcm szokott, az meg nem magyarul.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu