Film

Eladó a szerelem

/Combien tu m'aimes?/ How much do you love me?/
olasz-francia vígjáték, 95 perc, 2005 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny

Értékelés:

40 szavazatból
Szerinted?

  "Minden azzal kezdődött, hogy megnyertem a lottót. Milliókat. Ezt követően vettem észre a lányt, akit hosszú ideje nem láttam. Árulta magát a Napoli Clubnál a Pigalle-ban. Esténként, munka után mindig megnéztem őt a club előtt. Ahogy lelassítottam a kocsival az őrült forgalomban, a szívem erősebben vert. A lány olasz volt és elképesztően gyönyörű.
  Egy este bementem és leültem mellé. A szokásos balekok egyikeként kezelt. Bársonyos tekintete feltüzelt, arra ingerelt, hogy megérintsem. Feltettem az egymillió dolláros kérdést: Mennyibe kerülsz?
  Csak félig sikerült elmondanom neki váratlan szerencsémet, és hogy mennyit kereshetett volna, ha igent mond az ajánlatomra."

  Bemutató dátuma: 2006. október 26. (Forgalmazó: Best Hollywood)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Linkek:

  • PORT.hu 2006. október 26.: Eladó a szerelem? Mióta a nyolcvanas években "legújabb francia hullámként" emlegetett generáció...

  Vélemény:


  2015. december 7. 18:52
  Zseniális film.
  Finom francia humorral és fordulatokkal telerakott mestermű.
  Kicsit Almodovar-ra hajaz, de jó értelemben.

  2012. június 9. 13:06
  Nem tudom eme filmet besorolni egyik filmkategóriába se. Számomra nem vígjáték, van néhány viccesnek tűnő jelenet, de azok inkább a morbid vagy abszurd kategóriába tartoznak. A Színészek egy része igencsak furcsa vagy nem tudnak megfelelően játszani vagy a karakterek ennyire idióták. Az alaptörténet és a cselekményvezetés szintén furcsa, még a kezdést értem, de hogy hová akar vezetni az egész azt nem. Ha a gyönyörű főszereplőnőt nem mutogatnák időközönként meztelen felsőtesttel, akkor szerintem a nézők egy része nem is várná meg a végkifejletet. Én alapvetően azért nézek filmeket, hogy érdekes történeteket ismerjek meg (ez nem az), szép felvételekben gyönyörködjek (ebben azért vannak ilyen jelenetek, de akkor már inkább az ember nézzen szexfilmet), humoros legyen (ez nem az), bizonyos szintű mondanivalóval rendelkezzen (ebben legfeljebb hülyeségeket sugallnak). Egyetlen pozitívumként a kurvákhoz való nem negatív hozzáállást tudnám néhány szereplő részéről megemlíteni, a főszereplő színésznő dús keblein kívül.

  2012. április 28. 18:34
  Egy kétmondatos csattanóra felépített filmet láttam, ahhoz képest elment egynek. Monica, mint vamp, nagyon jól ironizált a szerepében, a szerepével és a meglévő sztereotípiával, ami az általa alakított nőt övezi. Szeretem, ha egy nőnek van humora, de az kellően visszafogott. Nos, ő erről győzött most meg.
  A történet egyébként nem különös, nem különösen vicces, igazi egyszeri fogyasztásra való mindennel együtt. 10/7

  Összes hozzászólás