Elárulva

Bakancslistához adom
Senza via d'uscita - Un amore spezzato
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz filmdráma, 200 perc, 2007

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Matteo a Filati Prandi textilgyár ügyvezető igazgatója. Felesége, Caterina, a cég tulajdonosának lánya. Az egész ipari ágazatot érintő válság idején, a gyár a csőd szélére kerül. Matteo, megbízható munkatársaival együtt - féltestvérével, Giulióval és Umbertóval, a pénzügyi igazgatóval - egy merész tervet eszel ki a cég megmentésére. Úgy tűnik, minden jól alakul egészen egy gyanús autókereskedő, Costa, feltűnéséig, aki zsarolni kezdi Matteót. A férfi azt állítja, hogy bizonyítékai vannak egy nagy összegű pénzmosásra a cégen belül. Amikor Costát meggyilkolják, a gyanú azonnal Matteóra terelődik, aki utoljára látta élve az áldozatot. A rendőrség feltételezései megerősítést nyernek, amikor egy illegális átutalás nyomaira bukkannak a Filati Prandi és egy svájci bank között.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Anditos 2011 dec. 27. - 02:50:00 Előzmény Rimanocci
Most láttam a filmet és mindenben egyetértek veled. :)
A fõszereplõ Massimo Ranieri nagy rajongója vagyok, igaz, inkább énekesként mint színészként, miatta néztem meg ezt a filmet.
Fiatal korában nagyon szép férfi volt. Itt meg még gyerek:
kgabor45 2009 ápr. 26. - 10:45:25
Ha az MGM-en 2009.04.25-én éjjel kétszer is adott filmre vagy kíváncsi, az egy 1988-as Costa-Gavras film, eredeti címe szintén Betrayed, de a Port.hu-tól a Becsapva címet kapta. Valójában ez ment Tom Berenger és Debra Winger fõszereplésével.
10/10
Rimanocci 2008 nov. 05. - 14:10:45 10/10
Brilliáns, igazi pozitív kisugárzású, életigenlõ film. A karakterek mind közöttünk élnek. Igazi hús vér emberek. Nem a csak pozitív, vagy csak negatív figurákat láthatjuk, mint oly sok amerikai szemétben. A bûnözõk sem velejéig romlott emberek, de a legbûbájosabb szereplõk sem hibátlanok. És ettõl olyan emberiek. Élveztem a film minden percét. Nem pörög túlságosan, éppen ezért van idõ élvezni. Ízlelgetni a képeket, a figurákat, az öltözetüket, a tájat, a társadalmi viszonyokat. Imitt-amott érzõdik, hogy nem kellõen kidolgozott a mû, dehát végül is ez nem mozifilm, hanem "csak" TV film. De a TV filmek között az eldõk közt a helye! Mindenkinek ajánlom; remélem, hogy hamarosan újra láthatjuk. Akik tavaly élvezték a hat részes "Három nõ, egy nyári este" címû francia filmet, azoknak az "Elárulva" igazi csemege lesz!