Elcserélt élet

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott brazil drámasorozat, 67. rész, 46 perc

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Lara a csók miatt gyötrődik, pedig még nem is tudja, hogy ez mekkora zűrhöz vezet majd. Noca kénytelen felfedni, mi történt a múltjában, de a félelmei ellenére korántsem biztos, hogy ezzel rosszul jár. Úgy tűnik, nem sokáig maradhat titokban Christian és Stephany viszonya, amihez Roney-nak is lesz egy-két keresetlen szava. Elenice nagyon rossz hírt kap, míg Barbarát továbbra is leköti a féltékenykedés, Rebeca pedig a volt férje visszatérését nem nézi jó szemmel.

A műsor ismertetése: Christian 18 évesen tudja meg, hogy van egy ikertestvére, Renato, akit egy gazdag család fogadott örökbe, míg ő árvaházba került. A sors úgy hozza, hogy a két testvér egymásra talál Rióban, ám amikor Renato kihívja maga ellen a sorsot, és élete tragikus hirtelenséggel véget ér, Christiannak nem marad választása. A saját és szerettei életének a megóvása érdekében kénytelen elfoglalni Renato helyét. Ez azért különösen nehéz, mert fel kell adnia az igaz szerelmét, Larát, és el kell játszania a gazdagok ismeretlen világában a magabiztos, nemtörődöm ficsúr szerepét, ami teljesen ellentétes a személyiségével.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
suvike nov. 24. 21:06:00 Előzmény p1964
Még annyit tudtam meg, hogy a brazilok két változatban készítik a telenovellákat: a náluk bemutatott hosszabb időben, és epizódban is, és a nemzetközi változat, amit megvágnak, így időben, epizódban is kevesebb. Ezt kapjuk mi. Az én véleményem, hogy kár megvenni, az ennyire megcsonkított sorozatot.
suvike nov. 24. 17:19:15 Előzmény p1964
Én sem értem, mert a tv 45 perces epizódokat ad (reklám nélkül). Szerintem félbehagyják, szokás szerint. Már nem is érdemes elkezdeni egy sorozatot, mert folyton pofára ejtik a nézőket.
p1964 nov. 24. 15:22:57 Előzmény suvike
jó hogy beraktad, de nem értem, itt 130 rész van, nálunk az RTL-en meg csak 70-ig adják le? vagy itt hosszabb egy rész? vagy ez is félbe maradt valami hülyeség miatt? vagy most mi van?
1/10
Nagy Gyõzõ nov. 20. 16:48:58 1/10
1/10
2/10
mgarda aug. 24. 23:03:54 2/10
A képi világa a filmnek valami rettenet… mint egy 2 dolláros fotó app egyszerre az összes effekttel.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu