Életre kelt könyvek

Bakancslistához adom
magyar dokumentumfilm sorozat

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tea477 2012 ápr. 07. - 13:28:46 Előzmény feketevipera
Katasztrófa! Amit az Egri csillagokkal és Gárdonyival mûvelt a sorozat. Szégyen. hogy a regényt gúnyolódva, rihegve, röhögve Gárdonyin, az országút mellett a zajban üvöltve olvasta fel két "nagyszerû" fiatal. Undorító az egész és sajnos ezt mûvelik manapság a magyar irodalmi értékeivel, kényükre-kedvükre ezek.
Ahelyett, hogy megtanítanák az ilyen fiataloknak rendesen azt, amit kell, ilyen színvonaltalanságokra bátorítják õket, közben õk, a fiatalok maguk is tanulatlan, mûveletlen felnõttekké válnak. Várom, hogy a következõ adások során mit mûvelnek majd Petõfivel és a János vitézzel. Jó rihegést azon is!
feketevipera 2012 jan. 12. - 20:00:06
Alapvetõen jó a sorozat, sok érdekességet meg lehet tudni a nagy klasszikus filmek forgatásáról, a rendezõkrõl, a szereplõkrõl, akár még kedvcsinálónak is megfelel (bár nyilvánvalóan a legtöbben már látták ezeket a filmeket, és/vagy olvasták az eredeti írásmûveket). Viszont szerintem Cserhalmi György eléggé ripacsos felfogásban adja elõ a "házigazdát", ez nem igazán tesz jót a mûsornak. Ez a legfõbb negatívum, amit említeni tudok, egyébként pedig egy viszonylag jól összerakott sorozatról van szó.