Ellenséges vizeken

Bakancslistához adom
Hostile Waters
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-német-angol-amerikai thriller, 94 perc, 1997

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Néhány nappal Gorbacsov és Reagan történelmi találkozója előtt a világ nyilvánosságának teljes kizárásával zajlik az a titkos hadművelet, amely az Atlanti-óceán mélyén nukleáris katasztrófával fenyegeti Amerika partjait. Egy atomtöltettel felszerelt K-219-es orosz tengeralattjáró Igor Britanov kapitány irányításával a keleti partok felé közeledik, de az akciót megzavarja egy amerikai tengeralattjáró, mely üldözőbe veszi az ellenséges hajót. Britanov kapitány elkerülő hadműveletre ad parancsot, azonban a két tengeralattjáró összeütközik, és egy hatalmas robbanás megrepeszti a K-219-et. Megkezdődik a visszaszámlálás egy látszólag elkerülhetetlen, végzetes atomkatasztrófa előtt.
Forgalmazó: HBO

Streamelhető:

Stáblista:

Szereplők

Igor Britanov
Kapitány
Chernavin admirális
Curtis hadnagy
Pshenishny

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Imurai 2008 júl. 16. - 12:56:29
Nagyon jó film, egyik kedvencem.
jeff 2007 máj. 04. - 20:55:30
Pedig a film jó. Nem a szokásos amerikai szuperhõs megmenti a világot, hanem valós események alapján készült.
Bõvebben itt: <a target="_blank" href="http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_submarine_K-219" title="http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_submarine_K-219">en.wikipedia.org</a>
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu