Ellopott siker

Bakancslistához adom
Morvern Callar
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol filmdráma, 97 perc, 2002

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Barátja öngyilkossága után Morvern kétségbeesetten keresi helyét a világban. A holttestet feldarabolja és elássa egy kietlen helyen, hogy azután a temetésre szánt pénzből maga mögött hagyjon mindent. Hátat fordít a munkahelyének és nekivág a nagyvilágnak. Néhai szerelme kiadatlan regényében váratlan megoldásra lel. A fiú könyvét a saját nevén küldi el a kiadónak, és így ő vágja zsebre a honoráriumot. A pénzből Spanyolországba utazik. Egyre zaklatottabbá válik, képtelen feldolgozni a történteket. A zene, a kábítószer, a szex sem kínál kiutat számára.

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Beyond silence 2010 nov. 05. - 02:54:40 9/10
Teljesen kiváló hangulat film Morvern Callar. Abszolút egy dologra épít és azt nagyon szépen megvalósítja: azt az életérzés ábrázolását amikor ember csak ül, néz és fogalma sincs hogy hol van és miért, mit tehetne és ugyan minek az életével. Sallang mentesen, mindentõl letisztítva, finoman szûrrealizáló filmes eszközökkel.

A fõszereplõ Samantha Morton remekül játszik, ismerõs lehet néhány filmbõl.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu