Előjáték egy csókhoz

Bakancslistához adom
Prelude to a Kiss
amerikai romantikus film, 101 perc, 1992

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

A boldog fiatal pár esküvője napján egy váratlan vendég fenekestől felforgatja az életüket. Egy öregúr, akit senki nem ismer, egyszerűen besétál az ünneplő násznép közé, odalép a menyasszonyhoz és megcsókolja. Egy csók talán még nem lenne olyan nagy baj, de ennek a csóknak a következményeként a fiatalasszony és az idős férfi személyisége egyszerűen testet cserél az újdonsült férj legnagyobb bánatára. Az ifjú férj, aki minden követ megmozgat, hogy visszacsinálja az ijesztő személycserét, megkeresi az öreg lányát, akitől megtudja, hogy az apja halálos beteg, és esze ágában sincs visszatérni menthetetlennek ítélt testébe...

Stáblista:

Szereplők

Peter Hoskins
Rita Boyle
Leah Blier
Boyle doktor
Mrs. Boyle

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Xxy92 2016 nov. 01. - 23:23:58 7/10
Egyáltalán nem szokványos filmrõl van szó, és itt koránt sem csak az alapcselekményre utalok. A színészek játéka, a színek, és valahogy a filmnek az egész hangulata meglehetõsen különös, a szónak mind a pozitív, mind a negatív értelmében. - Mindenesetre, az én szememben a film inkább a pozitív oldal felé billent, de nem túlságosan tudott meggyõzni arról, hogy egy remekmûrõl lenne szó.
Kathy Bates-et nagyon kedvelem, így már csak azért is megérte megnézni, hogy megismerhettem egy kevésbé ismert filmjét. Az öregúr egyébként nagyon jól játszott, és a magyarhangja (Kisfalussy Bálint) is nagyon jól el lett találva.
1/10
szirgabor 2016 szept. 15. - 12:02:58 1/10
Ilyen katasztrofálisan sz@r filmet hosszú-hosszú évek óta nem láttam. Szégyellem, hogy olyan süket vagyok, hogy hagytam magam megetetni, és Meg Ryan miatt végignéztem. Ebben a filmben még õ se nyújtott semmi pluszt. Dögunalom. De kik adtak erre ilyen magas pontszámokat?
3/10
grebel 2016 szept. 09. - 22:33:54 3/10
Jelentem még egy nézõ; megvan a 14. Bár még még nem (szenvedtem) néztem végig.
Bodanka 2012 jan. 14. - 11:26:53
Szerintem bájos kis film:) Meget alapból szeretem, fõleg ezekben a régebbi filmekben, amikor még szép arca volt:)
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás