Film

Elpuskázva /Delivery Man/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 103 perc, 2013 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

118 szavazatból
Szerinted?
David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla. Nem a bizalom mintaképe. De David Wozniak mindezek ellenére egy jószívű, kedves fazon, akit egy nap sokként ér a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek.
A termékenységi klinika 20 év után felfedi titkát: 1991-ben kisebb keveredés történt a mintákkal és most a fiatalok egy része pert indít, hogy kiderítse apjuk kilétét. David pedig nagy döntést hoz: kinyitja srácai aktáját és titokban elkezd nyomozni utánuk. Egyik dolog követi a másikat, amivel David furábbnál furább szituációkba keveri magát. Bár gőze sincs a gyereknevelésről, ez nem tántorítja el attól, hogy őrangyalként vigyázzon gyerekeire.
De vajon David csak álruhás szuperhősként kullog 533 fiatal nyomában vagy végre felelősséget vállal valamiért és bevállalja, hogy ő az "ötszáz gyerekes pasas"?

Bemutató dátuma: 2013. december 19. (Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

David Wozniak
Étteremtulajdonos
David Wozniak magyar hangja
Kristen magyar hangja
Emma magyar hangja
Josh magyar hangja
Aleksy magyar hangja
Victor magyar hangja
Brett magyar hangja

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


szeptember 17. 23:20
attól hogy vigjáték van odairva még nem biztos hogy az... sokszor elirják itthon. 1 könnyed film sok mondanivalóval. akinek nem jönnek át a dolgok ebből a filmből annak mégis milyen gondolkozása lehet vagy milyen filmekért vannak oda???

2016. február 18. 00:04
Valamiért kedvelem ezt a Vincent nevű pasast. Olyan természetes fazon. Nem az a nyálas, kigyúrt szépfiú, inkább amolyan bödön testű, hétköznapi, természetes figura.
A film is tetszett,teljesen lekötött, bár őszintén szólva véletlenül kattintottam rá. Szerintem kell bizonyos hangulat, bizonyos életszakasz, amikor valakinél éppen "betalál" az alapsztori. Számomra nagyon emberi volt a film - a maga morbiditásával együtt - és több ponton is megható. Szerethetőek a karakterek és szép, érdekes témát boncolgat. Ha körbenézünk, rengeteg a patchwork család, sőt az olyan életközösség is, ahol nem figyelnek egymásra a családtagok. Ebben a moziban különösen jól érződik a család megtartó ereje, ami manapság nagy kincs.Ezért is lehet, hogy bár nem röhögtem halálra magam, inkább csak el-el mosolyodtam, viszont végig, nagyon kellemes, jó érzéssel néztem a filmet.

2015. november 9. 23:59
6/10

Sokszor nem fogom megnézni, de elsőre teljesen élvezhető volt. Persze vannak ennél jobb vígjátékok is, de a története miatt érdemes időt szakítani rá. :)

Összes hozzászólás