Első a kötelesség

Bakancslistához adom
In the Heat of the Night: By Duty Bound
amerikai krimi, 95 perc, 1995

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Végéhez közeleg Gillepsie megbizatása megyei sheriffként. Ellenségei rátaláltak Kerry Madigan helyi üzletemberre, akinek ugyancsak politikai ambíciói vannak. Igyekeznek befolyásolni Forbes-t és megpróbálják a helyi sajtó segítségével rossz fényben feltüntetni Gillepsie-t. Időközben a rendőrség Frank Cole-t, Madigan egyik alkalmazottját gyanúsítja egy várandós nő meggyilkolásával. Amikor bizonyítékként mintát kérnek Cole véréből, hogy összevessék a halott nő gyermekének DNS-ével, a Madigant és alkalmazottait tisztelő bíró nem hajlandó...

Stáblista:

Szereplők

William O. 'Bill' Gillespie seriff
Hampton Forbes
Bubba Skinner kapitány
Lonnie Jamison hadnagy
LuAnn Corbin őrmester
Harriet DeLong Gillespie

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 szept. 23. - 20:41:20
Ez is nagyjából azonos színvonalon mozog a sorozat többi darabjával. Egyszeri lájtos kriminek elmegy, de vannak ennél sokkal jobb filmek is, szerintem nem igazán érdemes idõt fordítani a megnézésére, nem kiemelkedõ alkotás.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu