Elváltak klubja

Bakancslistához adom
Divorce Club
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia vígjáték, 108 perc, 2020

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Öt év házasság után Ben még mindig őrülten szerelmes. Egészen addig a pillanatig, amikor egy fogadáson több száz ember jelenlétében tanúja lesz, ahogy felesége a főnökével kamatyol. A férfi totálisan kiábrándul mindenből, ami valaha is a házassághoz kötötte. A nagy depizés közepette bukkan fel régi haverja, a szintén elvált Patric, aki meghívja magához Bent, hogy lógjanak együtt, mint a régi szép időkben.

Ben végül beköltözik haverja trendi villájába. A pároshoz hamarosan újabb elvált tagok csatlakoznak, akik egy kis megértésre és sok-sok alkoholra vágynak. Az egyre több egyedülálló ismerős láttán Patric szuper ötlettel áll elő, és megalapítja az Elváltak klubját, ahol egymást követik a vad bulik: folyik a pezsgő, dübörög a zene, bugyorog a jacuzzi. az elhagyottak itt végre kiélhetik a szingliséggel járó szabadságot. Nincsenek tabuk, és mindenki levetkőzheti a gátlásait. Mottójuk: ha nincs párod, nem lesz baj. Ám amikor Ben megismekedik Marionnal, a dolgok bonyolódni kezdenek….
Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
itsme1 2022 dec. 13. - 08:18:34 5/10
Egy klasszikus színpadi bohózat filmes változata, ahol a poénok többsége erőltetett vagy alpári.
hoyabella 2021 máj. 11. - 14:55:42
Öt év házasság után Ben még mindig őrülten szerelmes. Egészen addig a pillanatig, amikor egy fogadáson, több száz ember jelenlétében tanúja lesz, ahogy a felesége a főnökével kamatyol. A férfi totálisan kiábrándul mindenből, ami valaha is a házassághoz kötötte. A nagy depizés közepette bukkan fel régi haverja, a szintén elvált Patric, aki meghívja magához Bent, hogy lógjanak együtt, mint a régi szép időkben.
Ben végül beköltözik haverja trendi villájába. A pároshoz hamarosan újabb elvált tagok csatlakoznak, akik egy kis megértésre, és sok-sok alkoholra vágynak. Az egyre több egyedülálló ismerős láttán Patric egy szuper ötlettel áll elő, és megalapítja az Elváltak klubját, ahol egymást követik a vad bulik: folyik a pezsgő, dübörög a zene, bugyorog a jacuzzi. Itt végre az exek kiélhetik a szingliséggel járó szabadságot. Nincsenek tabuk, és mindenki levetkőzheti a gátlásait. Mottójuk: ha nincs párod, nem lesz baj. Ám amikor Ben találkozik Marionnal, a dolgok kezdenek egyre bonyolódni…. (Mafab hivatalos tartalom)
6/10
pihes 2021 máj. 10. - 14:44:43 6/10
Lehet könnyed szórakoztató, egy ideig még bírtam is. Később nagyon elviszik a nyomi poénok.
Egy első félóra lekötött!

6/10
9/10
Harmatosk 2021 máj. 01. - 23:29:32 9/10
Hozza a szokásos Francia minőséget. Rég nevettünk ennyit vígjátékon... :)
judith45 2020 máj. 05. - 18:13:32
miért nincs már a film tartalmáról semmi?