Elveszve az Amazonasnál

Bakancslistához adom
Fluss des Lebens - Verloren am Amazonas
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2013

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Robert és Katja boldog pár. Robert múltja azonban nem engedi nyugodtan élni őket. Robert egy napon fényképet lát feleségéről, aki állítólag öt évvel korábban az Amazonasba veszett egy helikopterbaleset során. Robertet kimerítik a feltételezések - hogy kiderítse az igazságot, az Amazonashoz utazik. Hihetetlen dolgok történnek..

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
slim69 márc. 03. 14:43:23 1/10
A németek nem hazudtolják meg magukat.Unalmas béna nyálas zagyvaság.Nézhetetlen.Kár rá pazarolni az időt.
1/10
L. Judit 2021 ápr. 29. - 23:04:03 1/10
Katasztrófa! Agyament mazsola film! Nem szabad ilyen gagyikkal tölteni a drága időt!
7/10
ukotaf 2018 nov. 28. - 18:29:11 7/10 Előzmény olahmiki1959
Miklós! Egy kikapcsoló film, gyönyörű tájakkal, egy kis konfliktussal, szerelemmel. Nekem akkor épp ez kellett. Egy-egy komoly film után (amit most is fordítok) muszáj levegőt vennem. Persze, hibák itt is vannak, de, amint írtam, nem strigulázni ülök le, hanem szórakozni. "stupek" meglátásai jók, de sajnálom Őt, hogy még filmnézés közben is a hibákat keresi. Az "Apokalipszis: most" c. filmben is vannak hibák.....
Üdvözöllek!
Gyuri
olahmiki1959 2018 nov. 28. - 18:17:42 Előzmény ukotaf
Szia!
Én nagyon szeretem az egzotikus tájakon játszódó történeteket - meglehetősen nagy könyvgyűjteményem van Afrikában, Dél-Amerikában, Ázsiában játszódó útleírásokból - emiatt mindig érdekel, amikor ilyen témájú filmekre bukkanok a kínálatban.
Ezt nem láttam, remélem, érdekes lesz...
Üdv: Miki
7/10
ukotaf 2018 nov. 28. - 17:42:55 7/10 Előzmény stupek2
"stupek2"! Kérdőjelet reggeliztél? Egyébként sok jogos dolgot írtál, de ez a film szórakoztatásra készült, nem moralizálásra. És arra épp jó. Kikapcsolódni.
Felvetéseid nekem fel sem tűntek, amikor pár hónappal ezelőtt online megnéztem. Szóval, én nem úgy ülök le filmet nézni, hogy a hibákat strigulázom, hanem mert épp szórakozni szeretnék. Egy-egy nagyon komoly film után szoktam ilyen filmekkel "levezetni".
Nekem arra teljesen megfelelt az: Approaching: Unknown után....(Végcél: Ismeretlen).
No, ennyi, nem bántásiból írtam.
Baranyai György
5/10
stupek2 2018 aug. 15. - 21:50:52 5/10
Hű, de fel van értékelve. Ez egy szerelmesfilm. Sajnos azonban a Robinson Crusoe és a Krokodil Dundiee összemosása. Több logikai bukfenc is van a filmben. 1., A férj miért van úgy oda a volt feleségéért, ha már van új barátnője? 2., A volt feleség hogyan tud hazautazni útlevél nélkül Brazíliából Németországba? A férj jelenlegi barátnője honnan tudja hová kell utaznia, aki kimegy érte a repülőtérre, honnan tudja, hogy ki kell mennie érte, és főképp miért nem szól a férjnek, hogy jön a barátnője?A feleség most szereti, vagy nem a volt férjet, miért hajt rá a vízben és mégis miért megy vissza az Amazonasra? A férj barátnője miért akar Brazíliában maradni, ha nincs ott ismerőse, és nincs ott munkája? Szóval csupa megmagyarázatlan történések. EZért csak 5 pont.