Elvis a Presley-család szemével

Bakancslistához adom
Elvis by the Presleys
amerikai dokumentumfilm, 90 perc, 2005

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az "Elvis a Presley-család szemével" című film bensőséges interjúk láncolata, amelyeket a volt feleség, Priscilla Beaulieu Presley, valamint lányuk, Lisa Marie Presley adott. Ez a film koncertfelvételeket mutat be az énekes pályafutásának különböző szakaszaiból, és felvonultat újsághíreket, interjúkat, filmrészleteket és tévéfelvételeket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zekatty 2010 aug. 17. - 15:46:29
Ma van Elvis halálának évfordulója, korrekt a megemlékezés!
Bár nem az én korosztályom zenéje, de elismerem "bársonyos"
hangját, ami örök. Azért az nagyon elgondolkoztató, hogy sajnos milyen kevés sztár tudott "normális" maradni a való életben, így idõ elõtt távoztak! Priscilla meg a lánya jól megélnek az Elvis bizniszbõl, mert az elvált feleség kézbe vette a dolgokat, jó üzleti érzékkel. Ez Graceland story nekem túl szirupos, de amíg vannak rajongók, mûködni fog !
10/10
charlena08 2010 márc. 28. - 23:03:00 10/10
Bõvebben:
Sokan hiszik, hogy Elvis 1 beképzelt, egoista ember volt, hát ebbõl a dok. filmbõl rájöhetünk, ez mennyire nem igaz. Bár én sem ismertem, inkább ELISMER(T)EM, a hibáival együtt. Tény, hogy egészségesen exhibicionista, kellõ önbizalommal bírt, ami valljuk be, NEM CSODA :) De nagyon is humánus, mindig segítõkész, adakozó, anyjára imádattal tekintõ, családszeretõ ember portréja rajzolódott ki elõttem. Figyelmes férj, csodálatos apa, és 1 állandóan válaszokat és önmagát keresõ érzékeny hangulatember, örök-gyerek is egyben. Igazán összetett jellem. Anélkül kaptuk meg Elvis hiteles jellemrajzát, hogy giccsbe fordult volna, vagy túlzásokba esett volna. (hisz Priscilla sem hallgatta el a nõügyeket, és a család/barátok sem a gyógyszer-függõséget.)
Ami még nagyon tetszett, Lisa és az apja bensõséges, és különleges kapcsolata, irtózatosan szerethették egymást!!!
Hát én most eleget dicsértem, bár manapság kap õ már hideget/meleget, ezért hát nem is árt a fényezés, néha :)

10/10
10/10
charlena08 2010 márc. 27. - 19:01:23 10/10
Ezt is sikerült újranéznem.
Remek volt, és jól megismerhettük belõle Elvis-t, mint ("átlag")embert. :)) Jó volt belesni a családi életébe.