Emilie Richards - A megbocsátás ideje

Bakancslistához adom
Emilie Richards - Zeit der Vergebung
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmdráma, 89 perc, 2010

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Immár tíz éve, hogy Julianna Mason együtt él nagy szerelmével, Gray Sheridannel. A férfi szülei - a Waiheke sziget legnagyobb szőlőültetvény birtokosai - kezdettől fogva ellenezték ezt a kapcsolatot és Julianna életét szinte pokollá tették. Végül aztán még Julianna apja földbirtokát -, ami az egzisztenciáját biztosította, azt is megszerezték, ezzel a nő apját az öngyilkosságba kergették.

Julianna, aki ekkoriban már Gray gyermekét várja, előrehaladott terhes állapotban van, elveszíti a babáját és meg is szakad a kapcsolata a férfival. Julianna éjjel titokban elhagyja a szigetet, hogy új életet kezdjen. És most Julianna vagyonos asszonyként visszatér Waiheke szigetre, hogy bosszút álljon a Sheridan családon.

Julianna a vagyonára egy sikeres borkereskedő lánccal tett szert, amit a távozását követő években épített ki együtt az öccsével, Amerikában. Az elmúlt években, titokban részesedést vásárolt a Sheridanék szőlőbirtokán, sőt meg is szerezte a tulajdonosi többséget. Julianna közli Sheridanékkel, hogy ő áll a titokzatos részvényfelvásárló személye mögött, és mindent vissza is fog venni tőlük, amit annak idején ők a szüleitől elvettek.

Amikor viszont Grayjel találkozik, akivel a magzata elvetélése óta semmilyen kapcsolata sem volt, felszakadnak a régi sebek. Gray, aki időközben jegyben jár Pammel, könyörög neki, álljon el a bosszú gondolatától. Julianna gyorsan tisztába jön magával, és rájön, még mindig nem zárta le a múltat, és sokkal több köti őt Grayhez, mint amennyit magának beismer.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2019 jún. 11. - 10:25:49
A volt vőlegény régebben és most is a főhősnő férje. Bár külön éltek vagy 10 évig, de nem váltak el, sőt a végén újra összejöttek.
napraforgó 2019 jún. 09. - 16:40:42
Hihetetlen, a port írt tartalomismertetőt! Sőt, még a címet is lefordították!