Emilie Richards - A megbocsátás ideje

Bakancslistához adom
Emilie Richards - Zeit der Vergebung
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmdráma, 89 perc, 2010

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A bosszúra éhes Julianna Mason hosszú évek után tér vissza Új-Zélandra. Ott laknak egykor vőlegénye, Gray Sheridan szülei, akik mivel nem voltak megelégedve fiuk kapcsolatával, álnok módon a fiatalok szakítását okozták. Először csődbe vitték Julianna apját - elvették a földjét és az öngyilkosságba sodorták. Juliannának és bátyjának nagy szőlőültetvényei vannak Kaliforniában. Újabb területeket akarnak művelés alá vonni, ezért megveszik Sheridanék birtokának nagy részét. Lassan sikerül az anyagi csőd szélére juttatnia volt vőlegénye szüleit. Amikor újra összefut a férfivel, rájön, hogy az érzései semmit sem gyengültek. Graynek azonban új menyasszonya van, ezért igyekszik megakadályozni Julianna bosszúját. Végül kiderül, hogy Juliannat és Grayt több dolog köti össze, mint azt kezdetben gondolták.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2020 júl. 12. - 09:00:44 10/10
Emilie Richards - A megbocsátás ideje (2010) - Zeit der Vergebung 4. epizód

Immár tíz éve, hogy Julianna Mason együtt él nagy szerelmével, Gray Sheridannel. A férfi szülei - a Waiheke sziget legnagyobb szőlőültetvény birtokosai - kezdettől fogva ellenezték ezt a kapcsolatot és Julianna életét szinte pokollá tették. Végül aztán még Julianna apja földbirtokát -, ami az egzisztenciáját biztosította, azt is megszerezték, ezzel a nő apját az öngyilkosságba kergették.

Julianna, aki ekkoriban már Gray gyermekét várja, előrehaladott terhes állapotban van, elveszíti a babáját és meg is szakad a kapcsolata a férfival. Julianna éjjel titokban elhagyja a szigetet, hogy új életet kezdjen. És most Julianna vagyonos asszonyként visszatér Waiheke szigetre, hogy bosszút álljon a Sheridan családon.

Julianna a vagyonára egy sikeres borkereskedő lánccal tett szert, amit a távozását követő években épített ki együtt az öccsével, Amerikában. Az elmúlt években, titokban részesedést vásárolt a Sheridanék szőlőbirtokán, sőt meg is szerezte a tulajdonosi többséget. Julianna közli Sheridanékkel, hogy ő áll a titokzatos részvényfelvásárló személye mögött, és mindent vissza is fog venni tőlük, amit annak idején ők a szüleitől elvettek.

Amikor viszont Grayvel találkozik, akivel a magzata elvetélése óta semmilyen kapcsolata sem volt, felszakadnak a régi sebek. Gray, aki időközben jegyben jár Pammel, könyörög neki, álljon el a bosszú gondolatától. Julianna gyorsan tisztába jön magával, és rájön, még mindig nem zárta le a múltat, és sokkal több köti őt Grayhez, mint amennyit magának beismer.
napraforgó 2019 jún. 11. - 10:25:49
A volt vőlegény régebben és most is a főhősnő férje. Bár külön éltek vagy 10 évig, de nem váltak el, sőt a végén újra összejöttek.
napraforgó 2019 jún. 09. - 16:40:42
Hihetetlen, a port írt tartalomismertetőt! Sőt, még a címet is lefordították!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu