Emilie Richards: Új-Zéland örökké

Bakancslistához adom
Emilie Richards - Für immer Neuseeland
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2010

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Apja halála után Tina Fielding az USA-ból Új-Zélandra utazik, hogy atyja végakaratának megfelelően gondját viselje az ott élő két féltestvérének, Robinnak, és Lissynek. Továbbá meg, hogy átvegye a kis családi szálló vezetését, amit az édesapja az utóbbi évek során létrehozott.

Nagy-nagy lelkesedéssel belevág Tina az új szerepébe, pótanya és szállodavezető lesz egyidejűleg, amit megnehezít számára Robin nyílt, elutasító magatartása. Eközben pedig a hotellal szomszédos területre beköltözik egy milliomos, Nicholas Chandler.

A férfit, miután felesége megölésével vádolják, ezért a barátja tulajdonában lévő magányos, mindentől és mindenkitől távol eső magánüdülőbe vonul vissza, hogy elkerülje a személyével kapcsolatos botrányt kereső riporterek zaklatását.

A per ugyan még meg sem kezdődött, de minden gyanújel ellene szól, még akkor is, ha kifejezetten hangsúlyozza az ártatlanságát. A férfi ilyen előzmények után találkozik mindjárt az első napokban Tinával, akinek kedvenc időtöltése és fürdőhelye éppen ezen a privát strandon, a kora reggeli fürdőzés, és bizony a férfi a nőt ridegen és barátságtalanul fogadja. Mégis Tinának a töretlen optimizmusának, és egyéni bájának köszönhetően sikerül Collin merev elzárkózását megtörnie, és a férfi megnyílik neki és a gyerekeknek is.

Eközben Robin Tinával szembeni ellenszenve csak tovább növekszik. Apja elvesztésének fájdalma a nővére elleni gyűlöletbe megy át, a féltestvére jelenléte testesíti meg számáras apja elvesztését. Tinának meg kell küzdenie azért, hogy Robin elfogadja őt, és ebben segítségére lesz, Colin, aki könnyen kapcsolatot talál hozzá és elnyeri a fiú szimpátiáját. Tina és Colin egyre közelebb kerül egymáshoz, ugyanakkor Tina még semmit sem tud Colin tragédiájáról és a közelgő perről. Az eseményeket csak tovább súlyosbítja, amikor Colint -, röviddel a peres eljárás megkezdése előtt - még egy újabb terhelővallomás is sújtja. A férfi elítélése már majdnem nyilvánvalónak tűnik…

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?