Emlékezz, Reina!

Bakancslistához adom
Reina de Corazones
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus sorozat, 2014

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

Az esküvők általában sok meglepetést tartogatnak... Reina Ortíz, Las Vegas-i divattervező esetében halottnak hit szerelme állít be a nagy napon. A sokkhatás következtében Reinat elüti egy autó, s a baleset miatt elveszíti életének elmúlt 8 évét. Utolsó emléke az a nap, amelyen megismeri egyetlen szerelmét, Nicolást. Feledésbe merül minden emlék, amely azóta híres divattervezővé, anyává vagy feleséggé tette.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Sara Smith
Estefanía Pérez Hidalgo
Víctor de Rosas
Reina Ortíz
Javier Bolivar
Juan José 'Juanjo' García

Hozzászólások

Szerinted?
jessm 2015 aug. 21. - 15:13:34 Előzmény tavaszibúza
Ez a nyomózs / misztikus telenovella fajtába tartozott és mostanában elég sok ilyet leadtak:
Júdás asszonya, Elisa nyomában, Az örökös , a gonosz álarca, a bosszú álarca, Beépített szépség, Dél királynõje, Pillangó kisasszony,ördögi kör, Vérvörös szerelem ,második élet,Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!.

Egyre népszerübbek lesznek , szerintem egyre inkább erre van igény mit a hagyományos telnovellákra.
tavaszibúza 2015 júl. 27. - 07:34:05
Azért az utolsó részekben volt egy kis kapkodás.
Például Henonimo annyira ostoba volt, hogy olyan fegyverrel akarta lelõni Victort amit elõtte kapott elõ egy dobozból! Ha készült a gyilkosságra, akkor miért nem szerzett be elõre fegyvert és gyõzõdött meg róla, hogy meg van e töltve.
Vagy amikor Reina a taxiba ült és elrabolták, pont telefonált. Ha ott volt a telefon miért nem küldött egy sms-t h elrabolták.
De nekem ezek ellenére is a egyik kedvenc sorozatom volt. Mindig történt benne valami érdekes. Örülnék neki, ha hasonló jellegû sorozatot is megvásárolt volna valamelyik csatorna.
kikelet54 2015 júl. 24. - 13:29:51
Még csak most sikerült megnéznem a befejezõ részt.
Estefánia Reinát akarta az õrületbe kergetni, de saját magát sikerült. Én inkább szenvedõsebb halált gondoltam neki, épp úgy mint Viktornak. Azért a sok gyalázatért, amit elkövettek, megérdemelték volna, hogy többet szenvedjenek.
Juanjo jól átvágott mindenkit, ki gondolta volna, hogy a gyûlölet és a bosszú vezérli.

Kicsit sok volt a "meghalok, de felébredek" szitu, majdnem mindenkivel elõfordult.

Annak örülök, hogy a szerelmes párok végül is egymásra találtak. A jók boldogok lettek a végére.
Féltem, hogy Lázaró visszamegy Grétához, de az õ életük is jól alakult, nevelhették tovább Agátát.

Reina és Nikolás végre összeházasodtak, sajnos nagyon sokat kellett ahhoz szenvedni, hogy idáig eljussanak. Nagyon jól néztek ki az esküvõn, helyesek voltak. A boldogságuk kiteljesedett a kisbaba születésével.

Sajnos a végét én sem értettem, Estefánia és Viktor meghalt, Juanjo börtönben, akkor kihez került a 4 gyémánt, és ki volt, aki összevarrta a száját az illetõnek. Az sem derült ki, hogy ki volt az áldozat.

Szóval egy nagy nyitott kérdést hagytak a végére, amelyet jó lenne megfejteni.
tavaszibúza 2015 júl. 23. - 09:25:02
A vége azt sugallta, hogy akár folytatása is lehet.
Bár elméletileg Victor és Estefi is meghalt (mint láttuk, itt senki halála nem volt biztos) valaki megszerezte a gyémántokat és bevarrt szájjal gyilkolt. Ami azt jelenti, hogy valaki visszatért, vagy a "halálból" vagy van valaki aki bosszút akar állni a többiek haláláért pl Juanjo a testvére haláláért.
Úgy gondolom folytatása mégse lesz neki, de a vége mégis arra utalt, hogy a gyémántok és az átkuk tovább él a fõhõsök boldogsága után is, és visszaér hozzájuk.

Én szerettem a sorozatot, bár voltak benne kevésbé értelmes dolgok is, ill. erõltetett részek, de összességében jó volt, izgalmas volt. Kár hogy Reina múltját nem ismertük meg, azt a múltat, ami Bolivar "halála és Reina balesete között volt.
jessm 2015 júl. 22. - 18:49:46
Valaki értette a végét a sorozatnak ,mármint az utolsó percet, amikor Javier megjelent és megtalálta sikátorban a gyémántot. Õ gíémántok átkának az okozója vagy mi? Ez kicsit összazavart
kicsinygabim 2015 júl. 22. - 18:34:54
Hát sok zagyvaságot hordtak össze végig, az szent igaz... Ennyire zavaros filmet még életemben nem láttam, és a végét is pont annyira sikerült megkutyulni, mint az egész volt... Nagyon sajnálom az életembõl azt a sok órát, amit erre fordítottam :( Én is már csak becsületbõl néztem végig, de kár volt :(
10/10
syuzi 2015 júl. 22. - 17:27:22 10/10
Nagyon jó volt az utcsó rész izgalmas volt:) Smish szerencsére nem halt meg, és boldog lett Picasoval, és a fia Javier is elfogadta az anyjának és mamának hívja már õt:)

Coni és Isidro is boldogok és még Isidro könyvet is adott ki, és Victor és Alicia kisfiát Nerót õk vették magukhoz legalább tõlük szeretet fog kapni a kisfiú.

Greta végre látta a gyönyörû kislányát Agatat, és végre õ is már nevelni, és látni fogja a kislányt. Lazaro és Jackie is együtt maradtak. Suzanna se vetélt el hármas ikrek születtek neki. Estefi totál bekatant azt hitte õ Reina majd meg is halt, Victoral együtt, és Victor apja is meghalt. Juanjo csak börtönbe került.

Reina és Nicolas/ Javier végre boldogok lehettek, és még egy babájuk is születtet. Szép volt az esküvõjük:)

Picaso Reina és Estefi tesója, Juanjo Estefi öccse apai ágról, Victor és Javier féltestvérek. Sok mindenre fényt derült így a végén.

Jó kis sorozat volt:)
10/10
syuzi 2015 júl. 22. - 14:09:07 10/10
bocs mindenkitõl nem direkt írtam 2x ugyanazt
10/10
syuzi 2015 júl. 22. - 14:02:19 10/10
Ez a Juanjo nem semmi végig játszotta a jófiút és mindenkinél õ volt az egyik leggonoszabb. Szerintem Suzannat se szerette igazán, és szerintem Suzanna elveszíti a babát. Coni és Isidro remélem hogy boldogak lesznek.
Sajnáltam hogy Sara Smitsh meghalt:(

Remélem hogy Greta nem kavar be Lazaro és Jackie szerelmének. Ez a Victor se semmi megölte a feleségét az ember azt hinné hogy megjavult de persze hogy nem, õt csak a gyémántok érdeklik.

Kíváncsi leszek a mai utolsó részre:) Az biztos hogy nem volt unalmas a sorozat:)

Javier és Reina remélem hogy végre boldogok lesznek a kis Claraval:)

Már várom a mai részt:)


Tudja valaki hogy mi annak a szép számnak a címe és kiénekli ami Reinaés Javier találkozásánál szólt?( Kocsis jelenet tegnap , mikor kiderült hogy Reina él , és szaladt Javier elé)

Köszönöm elõre is:)
10/10
syuzi 2015 júl. 22. - 14:01:57 10/10
Ez a Juanjo nem semmi végig játszotta a jófiút és mindenkinél õ volt az egyik leggonoszabb. Szerintem Suzannat se szerette igazán, és szerintem Suzanna elveszíti a babát. Coni és Isidro remélem hogy boldogak lesznek.
Sajnáltam hogy Sara Smitsh meghalt:(

Remélem hogy Greta nem kavar be Lazaro és Jackie szerelmének. Ez a Victor se semmi megölte a feleségét az ember azt hinné hogy megjavult de persze hogy nem, õt csak a gyémántok érdeklik.

Kíváncsi leszek a mai utolsó részre:) Az biztos hogy nem volt unalmas a sorozat:)

Javier és Reina remélem hogy végre boldogok lesznek a kis Claraval:)

Már várom a mai részt:)


Tudja valaki hogy mi annak a szép számnak a címe és kiénekli ami Reinaés Javier találkozásánál szólt?( Kocsis jelenet tegnap , mikor kiderült hogy Reina él , és szaladt Javier elé)

Köszönöm elõre is:)
tavaszibúza 2015 júl. 22. - 11:07:37
Jól sikerült a vége is, szerettem ezt a sorozatot-izgalmas volt.
Igaz, bennem maradtak még kérdések, talán az utolsó részben kapok rá választ.
Pl. Ha Juanjo Estefania testvére, és ezt régóta tudják, miért segített a nõt elmegyógyintézetbe juttatni?
Ezek szerint mindenki Reinan akart bosszút állni- pedig az apján is már bosszút álltak!
Reina emlékezete visszatér? Kiderül, hogy pl Viktorral szembe mennyi bizonyítékot gyûjtött össze egészen a balesete napjáig?
Ezek a sorozatok sokkal izgalmasabbak, mint azok amelyek csak szerelmi kínlódásokról szólnak és félreértésekkel húzzák el az idõt.
10/10
syuzi 2015 júl. 21. - 12:24:41 10/10
Nagyon jó volt a tegnapi rész:)Estefania egy örült ,de végre elkapták a rendõrök. Javier megmentette Reinát ez romantikus volt. Victor és Alicia esküvõje kicsit összecsapott volt, de végre Victor is megtalálta azt a nõt kire várt. Cristian is milyen gonosz lett,de mégse olyan gonosz mint Estefi.
Juanjo Estefi kisöccse? Juanjo is milyen gonosz pedig õ volt Javier, legjobb barátja és mindig olyan kedves volt.

Suzanna és Juanjo szép pár:) Lazaro is Jackie oldalán megtalálta az igazit:) Isidro is végre a jó oldalra ált. Nem gondoltam volna hogy Picasso és Reina testvérek. Javier anyja Smish ezt gondoltam.

Már várom a mai részt:) Az utcsó részek a legizgalmasabbak:)
kikelet54 2015 júl. 16. - 22:24:26
Reina nem szerette Viktort, , és fõleg soha nem feküdt le vele, csak egyletlen egyszer, de azt is azért, hogy Viktor ne verje tovább Haviert, ez volt az ára.
Tudta hogy rossz ember, mert le akarta buktatni, csak az emlékezet kiesése megakadályozta ebben.
Fanny Brice 2015 júl. 16. - 16:43:03
Valaki meg tudná mondani, hogy Reina beleszeretett a 8 év során Victorba? A sorozat elején Victor sokszor tesz olyan célzásokat, hogy Reina mennyire szeretett lefeküdni vele, stb. Ez igaz? (Bocsi, nem követtem a teljes sorozatot, nem vagyok mindennel képben.) És Reina az emlékezet kiesése elõtt tudta, hogy Victor rossz ember?
kikelet54 2015 júl. 12. - 16:18:33 Előzmény sorozatkedvelõ
Sajnos én is erre a végkövetkeztetésre jutottam, az egész sorozat egy nagy turmix, és általában az ilyeneknek a vége se az igazi. Pedig az elején még szerettem, nagyon bíztam benne, hogy majd kialakul a végére, de még jobban összekutyulták.

Most már becsületbõl végignézem, no meg érdekel is, hogy szegény Reina boldog lesz-e, megszabadul-e valaha a rosszakaróitól.
sorozatkedvelõ 2015 júl. 10. - 13:00:13
Én is nézem,de ahogy az elõzetest olvastam /és jól értelmeztem/ eléggé meghökkentõ lesz a befejezés.
10/10
syuzi 2015 júl. 09. - 16:32:40 10/10
Kíváncsi leszek a végére:)
Nagyon jó kis sorozat:)
Mizsitimi 2015 júl. 09. - 14:27:39 Előzmény édesmaya
Szia Ágika!

Téged is látni itt?
Nézem, de néha már én is, mint profi sorozatnézõ elvesztem a fonalat, jól megkutyulták a dolgokat ebben a filmben!
kikelet54 2015 júl. 08. - 15:06:30
Nem csoda, hogy ilyen kevesen tévednek ide, annyi borzalom van már ebben a sorozatban. Eleinte tetszett, annak ellenére, hogy ugráltak összevissza az idõben, de kitartóan néztem, hogy majdcsak kijönnek belõle valahogy.
Amit azonban mostanában mûvelnek ezzel a droggal, meg amit ez a két fõ gonosz, Victor és Estefania csinálnak, az már több, mint borzalom. Hogy lehet ennyi fájdalmat elviselni?

Na mindegy, most már végig nézem, kíváncsi vagyok, hogy minden rossz elnyeri-e méltó büntetését.
édesmaya 2015 júl. 01. - 20:36:59
Szép estét az idetévedõknek!

Csodálom, hogy ilyen gyér látogatottsága van ennek a topicnak. Irtó izgalmas a sorozat, minden nap nagyon várom. A mai részben is micsoda szörnyû dolgok történtek!

- Szegény Connie, végre boldog lehetne a nagy szerelmével,Isidroval, erre mi van?! Elrabolják Victor de Rosas parancsára, és következnek a rettenetes dolgok vele, a kábítószer kipróbálása! Úristen, senki nem fogja tudni, hogy hova tûnt a szegény lány! Én elõször azt hittem, hogy Victor bosszúból, hogy felmondott a testõre, Isidro, õt fogja elraboltatni, és befogni abba a rettenetes kísérletbe!

- Estefania agyament skizofrén barom, megint mit talált ki szerencsétlen szerelmespár ellen?! Elõször talán a pezsgõbe rakatott valami altatószert Reinának és a Sárkánynak. Utána meg levetkõztette a Sárkányt, õ is levetkõzött, és imitálva a szexet vele, fotóztatta a pribékjével magukat!

Majd szegény Reina, amikor felébredt végre, micsoda iszonyatot pillantott meg?!
A Sárkányt keresztre feszítve, öntudatlan állapotban!

Istenem, mi jöhet még ettõl az agyament állat Estefaniától??
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu