Én és a gorillám

Bakancslistához adom
Born to Be Wild
amerikai-japán kalandfilm, 100 perc, 1995

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Katie egy termetes gorillalány, akit Margaret tanulmányoz az állatkertben. Rick, a fia az a fajta kamasz, aki folyton bajba kerül. Ezzel Margaret is tisztában van, ezért rábízza a gorilla ketrecének tisztítását, hogy egy kicsit lefoglalja magát. Rick és Katie között hamarosan szoros barátság alakul ki. Az idilli helyzet azonban nem tart sokáig, mert a gorilla nem az állatkerté, hanem egy pénzéhes mutatványosé, aki el is viszik tőlük, hogy egy bevásárlóközpontban mutogassa Katie-t. Rick azonban akcióba lép és megszökteti barátját.

Stáblista:

Szereplők

Rick Heller
Margaret Heller
Gus Charnley

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
desdemonika 2012 aug. 28. - 22:05:00
Nekem tetszett, szeretném letölteni vagy megvenni dvd-én a családomnak. Tudnátok segíteni ?
1/10
Sousuke 2012 aug. 25. - 08:59:24 1/10
jenki agyszaggató puruttyaság
1/10
real666 2009 febr. 04. - 13:29:23 1/10
ez egy ritka gagyi, unalams, sz@r film!!!
sipka 2008 júl. 16. - 19:21:22
Én nem igazán szeretem a gorillás filmeket (néhány kivételtõl eltekintve). Mivel a legtöbb ilyen típusú alkotásban az érzelmek végeláthatatlan kavalkádja helyett, nem kapunk mást, csak SZOMORÚSÁG-ot és DEPRESSZIÓS HANGULAT-ot. Mintha a gorillák jelenlétéhez kötödne ez a fajta érzés, amit egyszerûen nem lehet megmásitani..
Ilyen alkotás például a "King Kong", "Majomszeretet", "Joe, az óriásgorilla", "Tarzan", "Gorillák a ködben", és az "Én és a gorillám" címû produktum..
Szinte mindegyikben szívatják ezt a k#rva majmot!!!! >:( Már tisztára olyan érzése van az embernek, mintha az amerikai rendezõk nagyobbik része, utálná ezen vadonélõ állatokat.. Miért ne lehetne egyszerûen egy "HAPPY MOVIE"-t csinálni ezekkel az emberszabásúakkal?!! Állandóan azt látom, hogy az egyik filmben leesik egy hatalmas felhõkarcolóról, a másikban pedig órákon át üldözik, a harmadikban ismét egy nagyszerû ötletet, az úgynevezett "legyilkolás" módszerét választják.. Tehát én (általában) hanyagolni szoktam a gorillás filmeket, két kivételtõl eltekintve: A "Gorillák a ködben"-t és az "Én és a gorillám"-at.

Bár ebben a családi filmben is csesztetik ezt a nyomorult majmot (vagyis inkább egy majomnak öltözött humanoidot :), de azért az emberi szórakoztatás legfontosabb tényezõje a HUMOR is jelen van :P Sajnos elég régen láttam, így nem igazán tudnék véleményt mondani róla, de kifejezetten emlékszem, hogy egész jól elvoltam vele......mármint a filmmel XDDD
Mondjuk biztosra veszem, hogy mostanság nem igazán tudnám értékelni (mint kisded koromban), de azért örülnék ha leadnák, mivel (számomra) egyfajta szentimentális értékkel bír :) Na mindegy.

UI: Szóval aki tud valami hasznos információt a film DVD-n való megjelenésérõl, vagy a televizióban való leadásáról, azt örömmel meghallgatnám :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu