Én is karcsú vagyok

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 25 perc, 2013

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A műsor házigazdája és stylist-ja, Lakatos Márk minden epizódban karcsúvá varázsol egy vállalkozó kedvű hölgyet, illetve férfit, akinek nemcsak a külső megjelenésére, hanem az énképére, önbecsülésére is pozitív hatással van a nagy átalakulás!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ferrer 2013 ápr. 10. - 23:54:49
Nagyon szánalmas ez az egész. Ezek az emberek jól láthatóan akaratgyengék, másoktól - csodapiruláktól, csodakezelésektõl, szûk ruháktól várják az eredményt, miközben képtelenek beismerni, hogy csak saját maguk miatt hájasak. Most is egy nõt próbálnak "átváltoztatni": azt mondja, hiába sportolt, nem fogyott semmit, mert nem kezelték a pajzsmirigybetegségét. Elõtte meg mutatta, hogy a hûtõje tele van szeméttel, és amúgy mindenbe cukrot tesz, amibe csak lehet. Hát errõl ennyit :)))
-csengõzoli-- 2013 ápr. 10. - 17:45:14
Márkocska erre a mûsorra építve saját szalont is nyitott már, ahol jó pénzért lehet szépülni.
Õméltósága egyébként a szrrágók mintapéldánya, fizetni nem szeret senkinek, lehet hozzá menni ingyen dolgozni...
Érezd megtiszteltetésnek,hogy Lakatos Márk a fõnököd :)
olahmiki1959 2013 ápr. 10. - 17:18:52 Előzmény Qksika
Persze!
Mert az egészet a tv fizeti, a fogászati beavatkozástól a kiegészítõkig.
Mindenki jól jár, a fõszereplõ hölgyek azért, mert ingyen rendbehozzák és felöltöztetik õket, a tv csatorna pedig azért, mert egy átlagos mûsor költségvetéséhez képest szinte jelentéktelen összegért, néhány százezer forintért, mindig találnak alanyokat, olyan hölgyeket, akik hajlandóak bugyira vetkõzni a tv kamerák elõtt, látványosan eljátsszák, hogy mennyire elkeseredettek, - miközben pontosan tudják, hogy az egész hercehurca végére a mostaninál biztosan jobban fognak kinézni, - és végigcsinálják a néha kellemetlen beavatkozásokat, fogyókúrát, edzõtermi gyötrõdéseket.

A mûsor után mondjuk egy évvel újból "felkeresni a hölgyeket, és megnézni, mi lett velük" ötletet kiválónak tartom, biztosan tanulságos lenne.
Qksika 2013 ápr. 09. - 12:15:06 Előzmény olahmiki1959
Így igaz! Az ilyen testekezelésekbõl egy sorozat csillagászati összegekbe kerül, az edzõtermi kínszenvedés is egy vagyon, a Marianna butikban pedig -ahonnan most öltöztetik a szereplõket- 60-70ezer egy blézer, hasonló árban vannak a pólók, szoknyák, kiegészítõk és nem is valami "hûha, meghalok érte" darabok, megnéztem a honlapjukat. Mondjuk ide a milliomos celebek, hatalmas "sztárok" nem járnak vásárolni, nekik ez snassz. És akkor ezek a cuccok még hol vannak a Náraytól, nála egy egyszerû ruha 250ezernél kezdõdik. Az ámuló jónépnek csak csoroghat a nyála. Egyszerûbb nem elhízni, nem zabálni, napi fél órát sétálni vagy tempósan gyalogolni és akkor nem kell lefogyni. Csinosnak lenni pedig olcsóbb holmikban is lehet, nem fontos paradicsommamdárnak kiöltözni,talpig csicsába préselve, sárgában, pirosban, lábukon egy sámlival, némelyikükön nem is csodálkozom, ha eltörik a mécses a tükörképe láttán.
Azért a mûsorban lefogyasztott nõket megnézném egy év múlva, hogy néznek ki, hogy öltöznek, miben járnak, hány kilók. Kizárt dolog, hogy a pénztárcájuk bírja a folytatást.
Márk indíthatna egy sorozatot "Mi lett velük?" címmel és sorra vehetné a korábbi kuncsaftokat. Akkor ámulnánk csak igazán!
olahmiki1959 2013 ápr. 03. - 19:51:28
Az egész mûsor álságos mivoltát tökéletesen leleplezi az a tény, hogy míg a mûsor angol eredetijében minden szépészeti kezelésnek, fogászati beavatkozásnak, karcsúsító eljárásnak, ruhadarabnak és kiegészítõnek megmondják az árát, addig a magyar mûsorban kínosan kerülik még a célzást is arra, hogy a nézõk kitalálhassák, vagy fogalmat alkothassanak arról, hogy mindez mennyibe kerül.
Miért?
Mert míg Angliában sem olcsó egy nõt tetõtõl-talpig rendbehozni és felöltöztetni, de azért megfizethetõ, addig Magyarországon ez egy átlag ember számára teljességgel elérhetetlen, és megfizethetetlen, maximum a csillagászati összegeket keresõ, országosan ismert sztárok, tévé-személyiségek, celebek, milliomos férjjel rendelkezõ plázacicák engedhetik meg maguknak.
Egy magyar háziasszony tátott szájjal nézheti a képernyõ elõtt a számára valamiféle álomvilágnak ható mûsort, együtt érezhet az elején még elõnytelen külsejû, magát el-elsíró szereplõvel, drukkolhat neki, hogy sikerüljön végigcsinálnia a hosszadalmas fogyókúrát, az orvosi beavatkozásokat, az edzõtermi gyötrõdéseket, elismerõen nyugtázhatja, hogy Lakatos Márk milyen lelkiismeretesen foglakozik a hölggyel és a végén elégedetten bólinthat, amikor azt látja, hogy a fõszereplõ hölgy milyen sokat fogyott, és milyen elõnyös külsejû, magabiztos nõvé változott.

És pontosan tudhatja, hogy õneki soha az életben - az anyagi helyzete miatt - még csak gondolnia sem lehet arra, hogy egy ilyen hosszadalmas, mindenre kiterjedõ, méregdrága beavatkozást megengedhessen magának, több százezer, esetleg több millió forintért.

Ennyi...
szaranka 2013 márc. 16. - 10:53:53 Előzmény Fõnix_császárnõ
ÉN IS KARCSI VAGYOK
Ruci 2013 márc. 06. - 20:49:27
Kivételesen nem értek egyet a felháborodókkal. A Márk elõzõ mûsoraiban tényleg annyi volt a plasztika, hogy keményen, de kultúráltan kritizáltam, mert ingyen kapták akik szépek akartak lenni, de a bõrében csak akkor érzi jól magát az ember, ha a lelke is rendben van, így a plasztika csak pár hetes, hónapos segítség. Most legalább váltanak és a sportra, étkezésre próbálják felhívni a figyelmet. Nekiálltam fogyózni és olcsóbb, mint ha egészségtelen ételeket ennék, mert azzal nem lehet jól lakni. Arról nem a mûsor tehet, hogy az államfõink minimális béreket adnak (nekem is), hogy nyomorúság van, de nekem feltûnt, hogy sok munkanélküli erõs dohányos, ami elég sok pénz... Sok a kérdõjel. Tipikus magyar szokás a kötekedés, soha nem a jót keresi a nép, hanem a rosszat. Keressétek ebben a mûsorban is a jót és legyen mindenki boldog minden nap valamiért, akár azért is, ha kisüt a nap, vagy esik az esõ, vagy egy szép zenéért, vagy egy kedves mosolyért... Bármiért!!! :)
Fõnix_császárnõ 2013 márc. 02. - 12:03:03
Én is varjú vagyok
treker 2013 márc. 01. - 19:39:24 Előzmény olahmiki1959
Én a Férfiak nevében kérem a producereket egy én is Sörhasú vagyok c. mûsor indítására
grizs225 2013 febr. 27. - 18:16:44
Nos a jómódúaknak nem kell megmutatni, hogyan lehet százezrekért karcsúsodni. Minden pénz kérdése. Az éppen hogy megélõk pedig csak vágyakoznak ezen kezelések iránt, miközben a mindennapi létükért küzdenek ... Hát olyan mûsort is készíthetnének, hogy havi pár tízezres konyhapénzbõl hogyan lehet családot eltartani.
csillagjudit 2013 febr. 27. - 15:33:25
Zseniális meglátás! Egyetértek :)
olahmiki1959 2013 febr. 27. - 01:34:25
Lassan Dunát lehet rekeszteni az "Én is szép vagyok", "Én is karcsú vagyok" típusú mûsorokkal.

Lehet, hogy a mai viszonyok között érdemes lenne elindítani egy "Én is meg tudok élni a nyugdíjamból" címû mûsort...:))