Én is tükörbe nézek

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 25 perc, 2014

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A műsor házigazdái: Holdampf Linda és Varró András

A műsor ismertetése: Mindenki néz tükörbe. Nap, mint nap többször is látjuk a tükörképünket... De vajon ugyanazt látjuk, amit a többiek? Az "Én Is Tükörbe Nézek" a nagy sikerű "Én Is..." makeover sorozat legújabb zászlóshajója, amelyben két stylist, Holdampf Linda és Varró András segít a műsor szereplőinek abban, hogy a valódi tükörképükkel szembesüljenek. Hogy mit szeretne eltitkolni a főszereplő és melyek az igazi problémái? Hogy mivel szembesítené szívesen a környezete? Milyen lenne az a stílus, ami valóban jól állna neki? Erre keresi a választ a két stylist, a mély beszélgetések, a rokonok, barátok, hozzátartozók és egy trükkös tükör segítségével. A tükör ugyanis egyik oldaláról átlátható, így a főszereplő önvallomását nemcsak a tükörképe figyeli, hanem azok is, akik a tükör mögött vannak... Az "Én Is Tükörbe Nézek" segít abban, hogy a főszereplők őszintén beszéljenek önmagukról, bátran szembe nézzenek problémáikkal, és féltve őrzött titkaikkal. Ennek eredménye lesz az őszinte megújulásuk. "Én Is Tükörbe Nézek" _ egy műsor, ami segít vállalni azt, aki igazán vagy!

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Adreesmith 2020 júl. 20. - 17:25:22 1/10
Én még ilyen suttyó, paraszt műsorvezetőnőt nem láttam. Kicsit félreértelmezi azt, hogy a megfelelő pszichológiai módszerek alkalmazása, a határozott fellépés, meggyőzés, irányítás az nem a másik lelkébe történő beletaposást és a tuskó beszólásokat jelenti. Véletlenül maradtam a csatornán, egyszer csak elkezdődött ez a rettenet műsor, majd olyan szinten ledöbbentem, hogy nem tudtam elkapcsolni. Csak ültem és vártam, hogy kiderüljön, ez csak vmi vicc...de sajnos nem. 😱
Flóra_kisasszony 2015 okt. 31. - 09:27:09
Már eleve az hatalmas bátorságra vall, hogy valaki jelentkezik egy olyan mûsorba, aminek a címe azt sugallja, hogy ronda emberekrõl szól.
1/10
loma06 2014 nov. 15. - 12:28:50 1/10
A TV2 mindig bebizonyítja, hogy van még lejjebb...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu